![]() |
|
| |||
| |||
| Im εκτελεί τα Windows XP σε Dell Inspiron 1525. Αγόρασα ένα USB συνδέονται Midi ελεγκτής (MD-PS-1) για τον έλεγχο των κινήσεων Dive σχετικά με αυτό το μηχάνημα. Να συνδέσω τον ελεγκτή, η Found New Hardware Wizard εκκινεί. Να χρησιμοποιήσω τον οδηγό για την εγκατάσταση των οδηγών. Οι οδηγοί εγκατασταθεί με επιτυχία, και ο υπολογιστής αναγνωρίζει τον υπεύθυνο της επεξεργασίας και της λέει ότι είναι τώρα εγκατεστημένη και έτοιμη για χρήση. Όταν τρέχει Motion Dive λέει "Midi Controller δεν ανιχνεύεται, παρακαλώ συνδεθείτε ελεγκτή" και το πρόγραμμα κλείνει. Επιπλέον μπορώ να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης για τον ελεγκτή με επιτυχία, αλλά όταν ο υπεύθυνος της αποσυνδέστε και συνδέστε ξανά το, το νέο υλικό που βρέθηκαν οδηγό επαναφέρει και θέλει να εγκαταστήσει τα προγράμματα οδήγησης και πάλι, αν δεν αναγνωρίζουν τη συσκευή που μόλις εγκαταστήσατε. Νομίζω ότι το κύριο πρόβλημα εδώ είναι ότι η μηχανή έχει την εγκατάσταση των οδηγών, αλλά με κάποιον που δεν έχει τους; είναι δυνατόν; Έχω δοκιμάσει την απεγκατάσταση των οδηγών και την επανεγκατάσταση τους πολλές φορές με τα ίδια αποτελέσματα. Επίσης, έχω εγκαταστήσει αυτό το πρόγραμμα και συσκευή σε άλλο μηχάνημα και δουλεύει μια χαρά μέχρι i dont ότι το πρόβλημα είναι με το ίδιο το προϊόν. Οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με αυτό θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή και, ενδεχομένως, να ανταμείβονται με τα cookies. Αγάπη, Justin |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αποκλεισμός του Διαδικτύου κατά τη διαμονή τους Συνδεθείτε στο File Server μου | sandra34 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 19 Σεπτεμβρίου, 2009 13:58 |
| Δικαιώματα σχετικά με τη δικτύωση Μερίδιο να υπηρετώ Δεν Μένοντας όταν αποσυνδεθείτε και Back In | flamefrenzy56 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 18 Αυγ 2009 06:13 |
| Νέα Προγράμματα Εγκατεστημένο; | KanoakaVirus | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 6η Ιουλ 2008 03:48 |
| Νέα μητρική πλακέτα εγκατασταθεί | Lindor | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 15 Ιαν 2008 11:59 |
| Εγκατεστημένοι Νέα AIM, θάλασσα Everything | laxinboi37 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 1η Ιαν. 2008 16:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |