![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im sa sustavom Windows XP na Dell inspiron 1525. Ja kupio USB Midi kontroler spojen (MD-PS-1) za kontrolu Motion Dive na ovom računalu. Ja priključite kontroler, u Found New Hardware Wizard inicira. Li koristiti čarobnjaka za instalaciju drivera. Vozača uspješno instalirati i računalo prepoznaje kontroler i kaže da je sada instaliran i spreman za korištenje. Našto JA trčanje Motion Dive ona kaže "Midi kontroler nije otkrivena, molimo spojiti kontroler" i program isključi. Nadalje mogu instalirati upravljačke programe za kontroler uspješno, ali kad sam isključiti kontroler i plug natrag u, pronašao je novi hardver reopens čarobnjaka i želi instalirati drivere opet kao da ne prepoznaje uređaj da sam upravo instalirali. Mislim da je glavni problem ovdje je da je Stroj je instaliranje drivera ali nekako ne drži njima? je da je moguće? Pokušao sam deinstaliranju vozača i ponovno instalirajte ih nekoliko puta s istim rezultatima. Također sam taj program i instaliran uređaj na drugom stroju i Internet utvrde pravedan prekid pa ja dont misliti problem je s proizvodom samog. Bilo koji pomoć bi bilo sa ovim mnogo poštovati i eventualno nagrađeni s kolačićima. Ljubav, Justin |