kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Perifériák nem tartózkodik telepítve.

Reply

Téma eszközök
Old Június 5 2009, 08:52
Új tag Csoport

Default Perifériák nem tartózkodik telepítve.

Im a Windows XP a Dell Inspiron 1525.

Vettem egy USB csatlakozó Midi Controller (MD-PS-1) elleni Motion Dive ezen a gépen.

Csatlakoztatható az ellenőr, az Új hardver varázsló kezdeményez. Használni a varázslót, hogy telepítse a vezetők. A járművezetők sikeres telepítéséhez és a számítógép felismeri az ellenőr és azt mondja, most már telepítve és használatra kész.
Amikor fut Motion Dive azt mondja "Midi Controller nem észlel, kérjük csatlakozni Controller" és a program leáll.

Továbbá tudom telepíteni a sofőrök az adott sikerrel, de mikor húzza ki az ellenőr és csatlakoztassa vissza az Új hardver varázsló reopens és akar telepíteni a vezetők újra, ha nem ismeri fel az eszközt, amit csak telepíteni.

Azt hiszem, a fő probléma az, hogy a készülék telepítése a vezetők, de valahogy nem tartása? Lehetséges ez? Megpróbáltam eltávolítani a vezetők és újratelepítése őket több alkalommal ugyanazt az eredményt. Én is ezt a programot telepíteni, és a készüléket egy másik gépre, és jól működik, tehát én dont gondol a probléma, a termék maga.

Minden segít ez nagyon értékes és esetleg jutalmazták a cookie-kat.

Szerelem,
Justin
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.