![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Im a Windows XP a Dell Inspiron 1525. Vettem egy USB csatlakozó Midi Controller (MD-PS-1) elleni Motion Dive ezen a gépen. Csatlakoztatható az ellenőr, az Új hardver varázsló kezdeményez. Használni a varázslót, hogy telepítse a vezetők. A járművezetők sikeres telepítéséhez és a számítógép felismeri az ellenőr és azt mondja, most már telepítve és használatra kész. Amikor fut Motion Dive azt mondja "Midi Controller nem észlel, kérjük csatlakozni Controller" és a program leáll. Továbbá tudom telepíteni a sofőrök az adott sikerrel, de mikor húzza ki az ellenőr és csatlakoztassa vissza az Új hardver varázsló reopens és akar telepíteni a vezetők újra, ha nem ismeri fel az eszközt, amit csak telepíteni. Azt hiszem, a fő probléma az, hogy a készülék telepítése a vezetők, de valahogy nem tartása? Lehetséges ez? Megpróbáltam eltávolítani a vezetők és újratelepítése őket több alkalommal ugyanazt az eredményt. Én is ezt a programot telepíteni, és a készüléket egy másik gépre, és jól működik, tehát én dont gondol a probléma, a termék maga. Minden segít ez nagyon értékes és esetleg jutalmazták a cookie-kat. Szerelem, Justin |