פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

ציוד היקפי לא נשאר מותקן.

Reply

שרשרת כלים
Old 5 יוני 2009, 08:52
קבוצת חברות חדשות

Default ציוד היקפי לא נשאר מותקן.

Im מפעיל את Windows XP על Dell inspiron 1525.

קניתי כבל USB המחובר Midi Controller (MD-PS-1) כדי תנועה לצלול שליטה במחשב זה.

אני מתחבר את הבקר, את אשף חומרה חדשה מציאה יוזמת. אני משתמש באשף כדי להתקין את מנהלי ההתקנים. בהצלחה להתקין את מנהלי ההתקנים ואת המחשב מזהה את הבקר ואומר כיום מותקן ומוכן לשימוש.
כאשר אני מפעיל Motion לצלול זה אומר "לא זוהה Midi Controller, אנא בקר להתחבר" ואת תוכנית נסגר.

יתר על כן אני יכול להתקין את מנהלי ההתקן של הבקר בהצלחה, אבל כשאני וכן לנתק את תקע את זה שוב, מצאו את אשף חומרה חדשה reopens ורוצה להתקין שוב את מנהלי ההתקנים כאילו הוא לא מזהה את ההתקן כי אני פשוט מותקן.

אני חושב הבעיה העיקרית כאן היא כי את המכונה היא להתקין את מנהלי ההתקנים, אבל משום מה, לא להשאיר אותן? זה אפשרי? ניסיתי הסרת התקנה מחדש של מנהלי התקנים ושל להם מספר פעמים עם אותן תוצאות. יש לי גם תוכנית זו מותקנת על מכשיר אחר מכונת זה עובד בסדר גמור אז אני חושב dont הבעיה היא עם המוצר עצמו.

עזרה עם כל זה יהיה מאוד מוערך ואולי גמולו עם עוגיות.

אהבה,
Justin
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
לחסום את האינטרנט בזמן להישאר מחובר לשרת הקבצים שלי sandra34 רישות, מודמים & VoIP 1 19 ספטמבר 2009 13:58
הזכויות על שיתוף ברשת לשרת לא להישאר מחוץ ו בעת הכניסה בחזרה flamefrenzy56 מערכות ההפעלה Windows 0 18 אוגוסט 2009 06:13
תוכניות חדשות מותקנים? KanoakaVirus מערכות ההפעלה Windows 4 6 יולי 2008 03:48
לוח האם החדש מותקן Lindor CPUs, Motherboards & RAM 2 ה -15 בחודש ינואר 2008 11:59
הותקן חדשה של AIM, Messed הכל למעלה laxinboi37 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 ב -1 ינואר 2008 16:51
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.