Periferiniai ne būna įdiegta. Im Windows XP Dell Inspiron 1525.
Nusipirkau USB prijungtas midi controller (MD-PS-1) kontroliuoti Pasiūlymas Dive apie šią mašiną.
Aš prisijungti kontrolierius, Found New Hardware Wizard pradeda. Naudoti vedlį įdiegti tvarkykles. Vairuotojai sėkmingai įdiegti ir kompiuteris atpažįsta kontrolierius ir sako, kad ji jau įdiegtas ir paruoštas naudojimui.
When I run Pasiūlymas Dive jis sako: "midi controller neaptikta, prašome prisijungti kontrolierius" ir programa išsijungia.
Be to, aš galiu įdiegti valdytojas vairuotojai sėkmingai, bet kai aš atjungti kontrolierius, ir prijunkite jį atgal, Found New Hardware Wizard reopens ir nori įdiegti tvarkykles iš naujo, nes jei ji neatpažįsta prietaiso, kad aš ką tik įdiegta.
Manau, kad pagrindinė problema čia yra tai, kad mašina yra įdiegti tvarkykles, bet kažkodėl ne palikti juos? Ar tai įmanoma? Aš bandė pašalinti tvarkykles ir įdiegti jas kelis kartus tuos pačius rezultatus. Aš taip pat įdiegta ši programa ir prietaiso į kitą mašiną ir ji veikia tik gerai, kad i dont think problema susijusi su pačiu produktu.
Bet su tai būtų labai dėkingi ir galbūt apdovanoti slapukų padėti.
Meilė,
Justin |