mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Perifērijas neapmetas uzstādīta.

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 5, 2009, 08:52
New Member Group

Im Windows XP uz Dell Inspiron 1.525.

Es nopirku USB savienots Midi kontrolieri (MD-PS-1), lai kontrolētu Motion Dive par šo mašīnu.

Es varu pieslēgt kontrolieris, Found New Hardware Wizard iniciē. I use vedni, lai instalētu draiverus. Draiveri instalēt veiksmīgi un dators atpazīst kontrolieris un saka tagad ir uzstādīti un gatavi lietošanai.
Kad man beidzas Motion Dive tā saka "Midi kontrolieris nav atrasts, lūdzu, pievienojiet kontrolieris" un programmu izslēdzas.

Turklāt es varu uzstādīt, lai kontrolieris vadītājiem veiksmīgi, bet kad es atvienojiet kontrolieris un pievienojiet to atpakaļ, Found New Hardware vedņa reopens un grib instalēt draiveri vēlreiz, it kā tas neatpazīst ierīci, es tikko instalēta.

Es domāju, ka galvenā problēma šeit ir tā, ka mašīna ir uzstādīšanas vadītāji, taču kaut kas nav tur viņiem? tas ir iespējams? Esmu mēģinājis atinstalēt draiveri un pārinstalēt tos vairākas reizes ar tādu pašu rezultātu. Man ir uzstādīta arī šajā programmā un ierīces uz citu mašīnu un tā darbojas tikai naudas sodu so i dont domāju, ka problēma ir ar pašu produktu.

Any help ar tas būtu ļoti appreciated un, iespējams atlīdzināt ar sīkdatnes.

Mīlestība,
Justin
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.