Peryferia nie pozostanie zainstalowany. Im z systemem Windows XP na Dell Inspiron 1525.
Kupiłem USB podłączony Midi kontroler (MD-PS-1) do kontroli ruchu Dive na tym komputerze.
I podłączyć kontroler, Kreatora znajdowania nowego sprzętu inicjuje. Używać kreatora, aby zainstalować sterowniki. Sterowniki zainstalowany pomyślnie i komputer rozpoznaje kontrolera i twierdzi, że jest już zainstalowany i gotowy do użycia.
Kiedy uruchomić Motion Dive mówi "Midi Controller nie wykryto, należy podłączyć kontroler" i program jest zamykany.
Ponadto mogę zainstalować sterowniki dla kontrolera pomyślnie, ale kiedy odłączyć kontroler i podłącz go z powrotem, Kreatora znajdowania nowego sprzętu reopens i chce zainstalować sterowniki ponownie jakby nie rozpoznaje urządzenia, które właśnie zainstalowane.
Myślę, że głównym problemem jest to, że maszyna jest zainstalowanie sterowników, ale jakoś nie hoduje się je? to jest możliwe? Mam wypróbowany odinstalowaniu sterowników i ponowne je kilka razy te same wyniki. Mam też zainstalowany ten program i urządzenie na innym komputerze i działa dobrze, więc ja dont pomyśleć ten problem jest z samego produktu.
Każda pomoc będzie to znacznie docenione i nagrodzone ewentualnie z plików cookie.
Miłość,
Justin |