Periferice nu locuiesc instalat. Im executaţi Windows XP pe un Dell Inspiron 1525.
Am cumparat un controler USB conectat Midi (MD-PS-1) Propunere de control pentru a se arunca cu capul de pe această maşină.
Am conecta operatorul, Found New Hardware Wizard iniţiază. Am utiliza expertul pentru a instala driverele. Driverele instala cu succes şi în care computerul recunoaşte operatorului şi spune că este acum instalat şi gata de utilizare.
Când l-am rulat Motion se arunca cu capul scrie "Midi Controller nu a fost detectat, vă rugăm să vă conectaţi controller" si programul se opreşte.
In plus, nu pot instala driverele pentru controler de succes, dar când am deconectaţi de operator şi conectaţi-l în spate, a găsit hardware nou expertul redeschide şi vrea să instalaţi driver-ele din nou, ca în cazul în care nu recunoaşte aparatul pe care tocmai am instalat.
Cred că principala problemă aici este că maşina este a instala driver-ele, dar nu cumva să le păstreze? este posibil? Am încercat dezinstalarea şi reinstalarea driver-ele de mai multe ori, cu aceleaşi rezultate. Am instalat acest program de asemenea, şi un alt dispozitiv de pe maşină şi funcţionează foarte bine, aşa că am dont cred că problema este cu produsul in sine.
Orice ajutor în legătură cu acest lucru ar fi apreciat foarte mult şi, eventual, recompensat cu cookie-uri.
Iubire,
Justin |