Periférie pobytu nie je nainštalovaný. Im systémom Windows XP na Dell Inspiron 1525.
Koupil jsem USB pripojený Midi řadič (MD-PS-1) ku kontrole Motion Dive na tomto stroji.
I pripojiť radič, nájdené nového hardvéru Sprievodca iniciuje. Používám sprievodca pre inštaláciu ovládača. Ovládače nainštalovať úspešne a počítač rozpoznal radič a hovorí, že je teraz nainštalovaný a pripravený na použitie.
Keď spustím Motion Dive je napísané "Midi Controller nezistí, prosím pripojte regulátor" a program vypne.
Ďalej môžem nainštalovať ovládače radiča úspešne, ale keď som odpojte regulátor a vložte ju späť, je nájdený nový hardvér a sprievodcovia reopens chce nainštalovať ovládače znovu, ako by to nerozpozná zariadenie, ktoré som nainštalované.
Myslím, že hlavný problém je v tom, že stroj je inštalácia ovládačov, ale nejako sa nechová nimi? je to možné? Som sa pokúsil odinštalovať ovládače a znovu je niekoľkokrát s rovnakými výsledkami. Tiež som tento program nainštalovaný a zariadenia, na inom stroji a to funguje v pohodě i dont tak si myslím, že problém je u samotného výrobku.
Pomoc s týmto by bol veľmi cenený a možná odmenení cookies.
Láska,
Justin |