Периферије не бораве инсталиран. Им са системом Уиндоус КСП на Делл Инспирон 1525.
Ја купио УСБ Миди контролер спојен (МД-ПС-1) за контролу Мотион Диве на овом рачунару.
Ја прикључите контролер, у Фоунд Неу Хардуаре Уизард иницира. Ли користити чаробњака за инсталацију драјвера. Возача успешно инсталирате и рачунар препознаје контролер и каже да је сада инсталиран и спреман за коришћење.
Нашто ЈА трчање Мотион Диве она каже "Миди контролер није откривена, молимо спојити контролер" и програм искључи.
Надаље могу инсталирати управљачке програме за контролер успешно, али кад сам искључити контролер и плуг натраг у, пронашао је нови хардвер реопенс чаробњак и жели инсталирати дривер опет као да не препознаје уређај да сам управо инсталирали.
Мислим да је главни проблем овде је да је Машина је инсталирање драјвера али некако не држи њима? је да је могуће? Покушао сам деинсталирању возача и поново инсталирајте их неколико пута са истим резултатима. Такође сам тај програм и инсталиран уређај на другом машини и то утврде праведан прекид па ја донт мислити проблем је са производом самог.
Било који помоћ би било са овим много поштовати и евентуално награђени са колачић пошаље.
Љубав,
Јустин |