![]() |
|
| |||
| |||
| Im Windows XP çalışan bir Dell Inspiron 1525 üzerine. Bu makinede Hareket Dalış kontrol etmek için (MD-PS-1) USB bağlı Midi denetleyicisinde aldım. Ben denetleyicisine bağlanmak, Yeni Donanım Bulundu Sihirbazı'nı başlatır. Bu sürücüleri yüklemek için sihirbazı kullanın. Sürücüler başarıyla kurulmasını bilgisayar denetleyicisi tanır ve şimdi kuruldu ve kullanıma hazır diyor. Ben "Midi Kontrol değildir, lütfen" ve program denetleyicisi bağlamak tespit söyledi Hareket Dalış çalıştırmak kapatılır. Ayrıca başarıyla, ancak kontrol için sürücüleri yükleyebilirsiniz Ben denetleyicisini çıkarın ve tekrar takın, bulunan yeni donanım sihirbazı reopens ve tekrar sürücüleri yüklemek için ise bu cihazı sadece yüklü tanımaz istiyor. Ben ana sorun burada makine ama bir şekilde onları tutmak değil sürücüleri yüklüyor mu sanıyorsun? Bu mümkün mü? Ben sürücüleri kaldırmayı denedim ve aynı sonuçları ile birkaç kez yeniden yükleme. Ayrıca başka bir makinede bu program ve aygıt yüklediyseniz ve öylesine i dont sorun ürün kendisi ile olduğunu düşünüyorum iyi çalışır. Bu büyük ve mutluluk duyacağız muhtemelen çerezlerini ödülü ile her türlü yardım. Sevmek, Justin |