менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Не зупиняйтеся встановлений Периферія.

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 червня 2009, 08:52
Нові члени групи

Default Не зупиняйтеся встановлений Периферія.

Їм під управлінням Windows XP на Dell Inspiron 1525.

Я купив USB контролер пов'язаний Міді (МД-ПС-1) для контролю руху занурення на цій машині.

Я підключення контролера Found New Hardware Wizard ініціює. Я допомогою майстра установки драйверів. Установка драйверів успішно і комп'ютер розпізнає контролер і каже, що в даний час встановлено і готове до використання.
Коли я запускаю Motion Dive він каже: "MIDI-контролер не виявляється, підключіть контролер" і програма завершує свою роботу.

Крім того я можу встановити драйвера для контролера успішно, але коли я відключити контролер і підключити його назад, знайшли нового майстра апаратної відновлює і хоче встановити драйвери знову, якщо воно не розпізнає пристрій, що я тільки що встановили.

Я думаю, що основна проблема тут в тому, що машина є установка драйверів, але чомусь не тримати їх? чи можливо це? Я намагався видалити драйвера і повторна їх кілька разів з тими ж результатами. Крім того, я встановив цю програму і влаштування на іншій машині і вона чудово працює Dont тому я думаю, що проблема з самого продукту.

Будь-яка допомога в цьому буде прийнята з вдячністю і, можливо, винагороджений з печивом.

Любов,
Justin
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Блок Інтернету під час перебування підключений до файл-сервер sandra34 Мережа, Модеми & VoIP 1 19 вересня 2009 13:58
Права на мережевий обмін на сервер не залишитися при виході і назад flamefrenzy56 Операційні системи Windows 0 18 серпня 2009 06:13
Нові програми встановлені? KanoakaVirus Операційні системи Windows 4 6 липня 2008 03:48
Нова материнська плата встановлена Ліндора Процесори, материнські плати RAM & 2 15 січня 2008 11:59
Встановлена нові цілі, переплутано все laxinboi37 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 1 січня 2008 16:51
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.