Не зупиняйтеся встановлений Периферія. Їм під управлінням Windows XP на Dell Inspiron 1525.
Я купив USB контролер пов'язаний Міді (МД-ПС-1) для контролю руху занурення на цій машині.
Я підключення контролера Found New Hardware Wizard ініціює. Я допомогою майстра установки драйверів. Установка драйверів успішно і комп'ютер розпізнає контролер і каже, що в даний час встановлено і готове до використання.
Коли я запускаю Motion Dive він каже: "MIDI-контролер не виявляється, підключіть контролер" і програма завершує свою роботу.
Крім того я можу встановити драйвера для контролера успішно, але коли я відключити контролер і підключити його назад, знайшли нового майстра апаратної відновлює і хоче встановити драйвери знову, якщо воно не розпізнає пристрій, що я тільки що встановили.
Я думаю, що основна проблема тут в тому, що машина є установка драйверів, але чомусь не тримати їх? чи можливо це? Я намагався видалити драйвера і повторна їх кілька разів з тими ж результатами. Крім того, я встановив цю програму і влаштування на іншій машині і вона чудово працює Dont тому я думаю, що проблема з самого продукту.
Будь-яка допомога в цьому буде прийнята з вдячністю і, можливо, винагороджений з печивом.
Любов,
Justin |