по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Photoshop CS

Reply

Нишка Инструменти
Old 21 октомври 2006, 15:01
Член Група

Default Photoshop CS

Съм бил ненаситен фен на Paint Shop Pro за по-голямата част от моите графични изисквания, които несъмнено са доста ограничени.

Въпреки това, аз имам възможност да отида PS на разумна цена и се чудех дали тя беше наистина си заслужава? Аз съм не графики гуру от всеки участък, но аз съм се започне да се направи повече и повече дизайн работи, теми, в частност.

Всяко наложителни причини да се направи промяна, или ще бъде по-добре, залепване на това, което аз знам най-добре?
Old 21 октомври 2006, 15:17
Член Група

Default Photoshop CS

Лично аз не виждам всяка точка на получаване него. Аз съм вървят Photoshop 7, и аз не мисля, че има големи разлики между двата.
Моят приятел, който има CS каза, че не беше наистина си струва парите, за надграждане на това.

И между другото, какво прави CS стои?
Old 22 октомври 2006, 01:58
Член Група

Default Photoshop CS

CS 2 може да редактира този HDR снимки и всичко, което знам за разликата между Photoshop CS и CS 2. Photoshop има много повече инструменти за редактиране на снимки, отколкото всяка друга. За тези, които искат кариера в графичния дизайн или филми е това, което трябва да бъде експерт по. За много графични designwork като лого дизайн и листовки Adobe Illustrator е по-добре, но не може да редактирате снимките с нея или боя. По-голямата част от различията между Photoshop версии ще бъдат в снимката редактиране характеристики като цвят, редактиране HDR compositing лечебни средства и съвместимост с нови типове файлове и операционни системи.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc