![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Съм бил ненаситен фен на Paint Shop Pro за по-голямата част от моите графични изисквания, които несъмнено са доста ограничени. Въпреки това, аз имам възможност да отида PS на разумна цена и се чудех дали тя беше наистина си заслужава? Аз съм не графики гуру от всеки участък, но аз съм се започне да се направи повече и повече дизайн работи, теми, в частност. Всяко наложителни причини да се направи промяна, или ще бъде по-добре, залепване на това, което аз знам най-добре? |
|
| |||
| |||
| Лично аз не виждам всяка точка на получаване него. Аз съм вървят Photoshop 7, и аз не мисля, че има големи разлики между двата. Моят приятел, който има CS каза, че не беше наистина си струва парите, за надграждане на това. И между другото, какво прави CS стои? |
|
| |||
| |||
| CS 2 може да редактира този HDR снимки и всичко, което знам за разликата между Photoshop CS и CS 2. Photoshop има много повече инструменти за редактиране на снимки, отколкото всяка друга. За тези, които искат кариера в графичния дизайн или филми е това, което трябва да бъде експерт по. За много графични designwork като лого дизайн и листовки Adobe Illustrator е по-добре, но не може да редактирате снимките с нея или боя. По-голямата част от различията между Photoshop версии ще бъдат в снимката редактиране характеристики като цвят, редактиране HDR compositing лечебни средства и съвместимост с нови типове файлове и операционни системи. |