menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Photoshop CS

Reply

Thread Nástroje
Old 21. října 2006, 15:01
Člen Skupina

Default Photoshop CS

Byl jsem vášnivým fanouškem Paint Shop Pro pro většinu mé grafické požadavky, které jsou sice poměrně omezené.

Nicméně, já mám šanci se dostat PS za rozumnou cenu a věděl, pokud by bylo opravdu za to? Nejsem grafický guru kterýkoli úsek, ale já začíná dělat více a projektové práce, zejména na témata.

Jakékoli závažné důvody, aby se změna nebo bych být lépe se držet co já vím nejlépe?
Old 21. října 2006, 15:17
Člen Skupina

Default Photoshop CS

Osobně nevidím žádné místo, jak je. I am běh Photoshop 7, a já si nemyslím, že existují velké rozdíly mezi těmito dvěma.
Můj přítel, který má CS řekl, že není opravdu stojí za ty peníze to upgrade to.

A mimochodem, co stojí u CS?
Old 22. října 2006, 01:58
Člen Skupina

Default Photoshop CS

CS 2 můžete upravit HDR fotografie a to je vše já vím o rozdílu mezi Photoshop CS a CS 2. Photoshop má mnohem větší foto editační nástroje, než jakékoli jiné. Pro ty, kteří chtějí svou kariéru v grafickém designu nebo filmy je to, co jste se experta on. Pro mnoho designwork grafického designu, jako je logo a letáky Adobe Illustrator je lepší, ale nemůžete upravovat fotografie s ním, nebo barvy. Většina rozdílů mezi Photoshop verze se budou v foto editační funkce, jako je barva editaci HDR compositing hojení nářadí a kompatibility s novými typy souborů a operačních systémů.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Photoshop CS4 a CS3 kompatibilita amberoni84 Multimedia & Kodeky 3 12. prosinec 2008 09:38
Photoshop cs4! computeruler Multimedia & Kodeky 6 17. října 2008 16:52
Jak používat photoshop! tomthedrummer1992 Multimedia & Kodeky 4 13. října 2008 12:57
Photoshop computeruler Multimedia & Kodeky 24 25. duben 2008 10:44
Photoshop Cew27 Obecné Software Chat 3 16. Září 2007 13:48
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.