![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Byl jsem vášnivým fanouškem Paint Shop Pro pro většinu mé grafické požadavky, které jsou sice poměrně omezené. Nicméně, já mám šanci se dostat PS za rozumnou cenu a věděl, pokud by bylo opravdu za to? Nejsem grafický guru kterýkoli úsek, ale já začíná dělat více a projektové práce, zejména na témata. Jakékoli závažné důvody, aby se změna nebo bych být lépe se držet co já vím nejlépe? |
|
| |||
| |||
| Osobně nevidím žádné místo, jak je. I am běh Photoshop 7, a já si nemyslím, že existují velké rozdíly mezi těmito dvěma. Můj přítel, který má CS řekl, že není opravdu stojí za ty peníze to upgrade to. A mimochodem, co stojí u CS? |
|
| |||
| |||
| CS 2 můžete upravit HDR fotografie a to je vše já vím o rozdílu mezi Photoshop CS a CS 2. Photoshop má mnohem větší foto editační nástroje, než jakékoli jiné. Pro ty, kteří chtějí svou kariéru v grafickém designu nebo filmy je to, co jste se experta on. Pro mnoho designwork grafického designu, jako je logo a letáky Adobe Illustrator je lepší, ale nemůžete upravovat fotografie s ním, nebo barvy. Většina rozdílů mezi Photoshop verze se budou v foto editační funkce, jako je barva editaci HDR compositing hojení nářadí a kompatibility s novými typy souborů a operačních systémů. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Photoshop CS4 a CS3 kompatibilita | amberoni84 | Multimedia & Kodeky | 3 | 12. prosinec 2008 09:38 |
| Photoshop cs4! | computeruler | Multimedia & Kodeky | 6 | 17. října 2008 16:52 |
| Jak používat photoshop! | tomthedrummer1992 | Multimedia & Kodeky | 4 | 13. října 2008 12:57 |
| Photoshop | computeruler | Multimedia & Kodeky | 24 | 25. duben 2008 10:44 |
| Photoshop | Cew27 | Obecné Software Chat | 3 | 16. Září 2007 13:48 |
| Thread Nástroje | |
| |