![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω μια μανιώδεις οπαδός του Paint Shop Pro για την πλειοψηφία των γραφικών μου απαιτήσεις που ομολογουμένως είναι αρκετά περιορισμένο. Ωστόσο, έχω την ευκαιρία να αποκτήσουν PS σε λογικές τιμές και να ξέρω αν ήταν πραγματικά αξίζει τον κόπο; «Δεν είμαι γραφικών γκουρού από κανένα τρόπο, αλλά είμαι αρχίζουν να κάνουμε όλο και περισσότερες εργασίες σχεδιασμού, θέματα ιδιαίτερα. Κάθε λόγοι για να γίνει η αλλαγή ή θα είμαι σε καλύτερη θέση να εμμείνουμε σε αυτό που γνωρίζουν καλύτερα; |
|
| |||
| |||
| Προσωπικά, δεν βλέπω κανένα σημείο του να είναι. Είμαι λειτουργίας Photoshop 7, και δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο. Ο φίλος μου, ο οποίος έχει CS είπε ότι δεν ήταν πραγματικά αξίζει τα χρήματα για την αναβάθμιση αυτή. Και από τον τρόπο, τι σημαίνει CS ηρεμήσει; |
|
| |||
| |||
| CS 2 HDR να επεξεργαστείτε φωτογραφίες και thats όλα να γνωρίζω σχετικά με τη διαφορά μεταξύ του Photoshop CS και CS 2. Photoshop έχει πολύ περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών από οποιαδήποτε άλλη. Για αυτούς που θέλουν μια σταδιοδρομία στην γραφιστική ή ταινίες είναι αυτό που έχετε να είναι ένας εμπειρογνώμονας σε θέματα. Για πολλά γραφικά designwork όπως λογότυπο σχεδιασμό και φυλλάδια Adobe Illustrator είναι καλύτερα, αλλά δεν μπορεί να επεξεργαστείτε φωτογραφίες με αυτό ή βαφή. Οι περισσότερες από τις διαφορές μεταξύ των εκδόσεων Photoshop θα είναι της επεξεργασίας φωτογραφιών χαρακτηριστικά, όπως το χρώμα επεξεργασία HDR compositing επούλωση εργαλεία και τη συμβατότητα με νέους τύπους αρχείων και λειτουργικά συστήματα. |