manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Photoshop CS

Reply

Thread Tools
Old 21. listopad 2006, 15:01
Member Group

Default Photoshop CS

Ive 'bio pohlepan obožavatelj Paint Shop Pro za većinu moje grafičke zahtjeve koji su priznati prilično ograničen.

Pa ipak, Ive 'je dobio priliku da se na PS razumnu cijenu i bio zadivljen, ako je to stvarno isplati? Ja nisam nikakav guru grafika Protežu, ali sam počinje raditi sve više i više rad na dizajnu, posebno teme.

Svejedno primoravanje razlog to izraditi Chanel ili bi mi se bolje pridržavaju šta ja znam najbolje?
Old 21. listopad 2006, 15:17
Member Group

Default Photoshop CS

Osobno, ne vidim bilo koju točku uzimajući ga. Ja sam trčanje Photoshop 7, i ne mislim da postoji neki velike razlike između dva.
Moj prijatelj koji je rekao CS nije zaista vrijedi novac da ga nadograditi.

I na putu, što radi CS stand for?
Old 22. listopad 2006, 01:58
Member Group

Default Photoshop CS

CS 2 mogu uređivati HDR fotografija i taj sve znam o razlici između Photoshop CS i CS 2. Photoshop ima daleko više photo editing tools nego bilo koja druga. Za one koji žele karijeru u grafički dizajn ili filmove je ono što treba biti ekspert dana. Za puno designwork kao grafički dizajn logotipa i letaka Adobe Illustrator je bolje, ali ne može urediti s fotografijama ili se bojite. Najveći dio razlike između verzije Photoshop će se u foto uređivanje značajki kao što su boje uređivanje HDR compositing iscjeljivanje alati i kompatibilnost sa novim vrste datoteka i operacijskih sustava.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Photoshop CS4 i CS3 kompatibilnosti amberoni84 Multimedija i kodeci 3 12. prosinac 2008 09:38
Photoshop cs4! computeruler Multimedija i kodeci 6 17. listopad 2008 16:52
Kako koristiti photoshop! tomthedrummer1992 Multimedija i kodeci 4 13. listopad 2008 12:57
Photoshop computeruler Multimedija i kodeci 24 25. travanj 2008 10:44
Photoshop Cew27 Općenito Software Chat 3 16. Ruj 2007 13:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.