![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive 'bio pohlepan obožavatelj Paint Shop Pro za većinu moje grafičke zahtjeve koji su priznati prilično ograničen. Pa ipak, Ive 'je dobio priliku da se na PS razumnu cijenu i bio zadivljen, ako je to stvarno isplati? Ja nisam nikakav guru grafika Protežu, ali sam počinje raditi sve više i više rad na dizajnu, posebno teme. Svejedno primoravanje razlog to izraditi Chanel ili bi mi se bolje pridržavaju šta ja znam najbolje? |
|
| |||
| |||
| Osobno, ne vidim bilo koju točku uzimajući ga. Ja sam trčanje Photoshop 7, i ne mislim da postoji neki velike razlike između dva. Moj prijatelj koji je rekao CS nije zaista vrijedi novac da ga nadograditi. I na putu, što radi CS stand for? |
|
| |||
| |||
| CS 2 mogu uređivati HDR fotografija i taj sve znam o razlici između Photoshop CS i CS 2. Photoshop ima daleko više photo editing tools nego bilo koja druga. Za one koji žele karijeru u grafički dizajn ili filmove je ono što treba biti ekspert dana. Za puno designwork kao grafički dizajn logotipa i letaka Adobe Illustrator je bolje, ali ne može urediti s fotografijama ili se bojite. Najveći dio razlike između verzije Photoshop će se u foto uređivanje značajki kao što su boje uređivanje HDR compositing iscjeljivanje alati i kompatibilnost sa novim vrste datoteka i operacijskih sustava. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Photoshop CS4 i CS3 kompatibilnosti | amberoni84 | Multimedija i kodeci | 3 | 12. prosinac 2008 09:38 |
| Photoshop cs4! | computeruler | Multimedija i kodeci | 6 | 17. listopad 2008 16:52 |
| Kako koristiti photoshop! | tomthedrummer1992 | Multimedija i kodeci | 4 | 13. listopad 2008 12:57 |
| Photoshop | computeruler | Multimedija i kodeci | 24 | 25. travanj 2008 10:44 |
| Photoshop | Cew27 | Općenito Software Chat | 3 | 16. Ruj 2007 13:48 |
| Thread Tools | |
| |