kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Photoshop CS

Reply

Téma eszközök
Old Október 21 2006, 15:01
Csoport tagja

Default Photoshop CS

Voltam egy mohó rajongója a Paint Shop Pro és a legtöbb az én grafikai követelmények, amelyek igaz, meglehetősen korlátozott.

Azonban, van esély, hogy PS áron, és azt gondoltam, ha ez tényleg megéri? Én nem vagyok egy grafikus guru olyan erős, de én nem vagyok kezdő több tervezési munka, a témák között.

Olyan kényszerítő ok, hogy a változás, vagy lenne jobban le maradva, amit tudok a legjobb?
Old Október 21 2006, 15:17
Csoport tagja

Default Photoshop CS

Személy szerint én nem látok olyan pontot kapni. Én futó Photoshop 7, és nem hiszem, hogy nincs olyan nagy különbség a kettő között.
A barátom, aki CS azt mondta, hogy nem igazán megéri a pénzét, hogy frissítse azt.

És egyébként is, mit jelent a CS állni?
Old Október 22 2006, 01:58
Csoport tagja

Default Photoshop CS

CS 2 HDR lehet szerkeszteni a képeket, és minden amit tudni a különbség a Photoshop CS és a CS 2. Photoshop már sokkal fotó szerkesztőeszközök, mint bármely másik. Azoknak szeretnének karriert grafikai tervezés, illetve a filmek, hogy mit kell egy szakértője. A nagy grafikus designwork mint a logó megtervezése és szórólapok Adobe Illustrator jobb, de nem lehet szerkeszteni a képeket, vagy a festék. Legtöbbször a változatok közötti különbségek Photoshop lesz a fotó szerkesztési funkciókat, mint a színes editing HDR kompozitáló gyógyító eszközökkel és összeegyeztethetőségüket új fájltípusokról és operációs rendszerekkel.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
CS4 és a Photoshop CS3 kompatibilitás amberoni84 Multimédia és kodekek 3 12. december 2008 09:38
Photoshop cs4! computeruler Multimédia és kodekek 6 17. október 2008 16:52
Hogyan kell alkalmazni a photoshop! tomthedrummer1992 Multimédia és kodekek 4 13. október 2008 12:57
Photoshop computeruler Multimédia és kodekek 24 25. április 2008 10:44
Photoshop Cew27 General Chat szoftver 3 16. Szeptember 2007 13:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.