![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Voltam egy mohó rajongója a Paint Shop Pro és a legtöbb az én grafikai követelmények, amelyek igaz, meglehetősen korlátozott. Azonban, van esély, hogy PS áron, és azt gondoltam, ha ez tényleg megéri? Én nem vagyok egy grafikus guru olyan erős, de én nem vagyok kezdő több tervezési munka, a témák között. Olyan kényszerítő ok, hogy a változás, vagy lenne jobban le maradva, amit tudok a legjobb? |
|
| |||
| |||
| Személy szerint én nem látok olyan pontot kapni. Én futó Photoshop 7, és nem hiszem, hogy nincs olyan nagy különbség a kettő között. A barátom, aki CS azt mondta, hogy nem igazán megéri a pénzét, hogy frissítse azt. És egyébként is, mit jelent a CS állni? |
|
| |||
| |||
| CS 2 HDR lehet szerkeszteni a képeket, és minden amit tudni a különbség a Photoshop CS és a CS 2. Photoshop már sokkal fotó szerkesztőeszközök, mint bármely másik. Azoknak szeretnének karriert grafikai tervezés, illetve a filmek, hogy mit kell egy szakértője. A nagy grafikus designwork mint a logó megtervezése és szórólapok Adobe Illustrator jobb, de nem lehet szerkeszteni a képeket, vagy a festék. Legtöbbször a változatok közötti különbségek Photoshop lesz a fotó szerkesztési funkciókat, mint a színes editing HDR kompozitáló gyógyító eszközökkel és összeegyeztethetőségüket új fájltípusokról és operációs rendszerekkel. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| CS4 és a Photoshop CS3 kompatibilitás | amberoni84 | Multimédia és kodekek | 3 | 12. december 2008 09:38 |
| Photoshop cs4! | computeruler | Multimédia és kodekek | 6 | 17. október 2008 16:52 |
| Hogyan kell alkalmazni a photoshop! | tomthedrummer1992 | Multimédia és kodekek | 4 | 13. október 2008 12:57 |
| Photoshop | computeruler | Multimédia és kodekek | 24 | 25. április 2008 10:44 |
| Photoshop | Cew27 | General Chat szoftver | 3 | 16. Szeptember 2007 13:48 |
| Téma eszközök | |
| |