פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

Photoshop CS

Reply

שרשרת כלים
Old 21 אוקטובר 2006, 15:01
חבר קבוצת

אני כבר מעריץ של avid Paint Shop Pro של עבור רוב הדרישות שלי Graphic אשר admittedly מוגבל למדי.

עם זאת, אני כבר יש את הסיכוי להגיע נ.ב. במחיר סביר, והיא תוהה אם הוא היה באמת שווה את זה? אני לא גורו גרפיקה בכל למתוח, אבל אני מתחיל לעשות יותר ויותר עבודות עיצוב, ערכות נושא בפרט.

כל הסיבות משכנעת כדי לבצע את השינוי או הייתי להיות עשיר יותר דבק מה שאני יודע הכי טוב?
Old 21 אוקטובר 2006, 15:17
חבר קבוצת

אישית, אני לא רואה שום נקודת מקבל את זה. אני מפעיל Photoshop 7, ואני לא חושב שיש כל ההבדלים העיקריים בין השניים.
חבר שלי שיש לו CS אמר שזה לא באמת שווה את הכסף כדי לשדרג את זה.

ודרך אגב, מה המשמעות של CS עבור לעמוד?
Old 22 אוקטובר 2006, 01:58
חבר קבוצת

CS 2 יכול לערוך HDR photos and thats כל מה שאני יודע על מה ההבדל בין Photoshop CS 2 ו CS. Photoshop יש הרבה יותר מאשר כלי עריכת תמונה אחרת. לאלו המבקשים א קריירה עיצוב גרפי או סרטים זה מה שאתה צריך להיות מומחה. במשך הרבה גרפיקה designwork כמו עיצוב לוגו ו-Adobe Illustrator leaflets טוב יותר, אבל הוא לא יכול לערוך תמונות עם זה או צבע. עיקר ההבדלים בין הגרסאות Photoshop תהיה בתמונה עריכת תכונות כמו צבע עריכת HDR compositing ריפוי וכלים תאימות עם סוגי קבצים חדשים ומערכות הפעלה.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.