![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš aistringas gerbėjas Paint Shop Pro mano grafikos reikalavimus, kurių dauguma yra tiesa gana ribotas. Tačiau, aš turiu galimybę gauti PS Į protingą kainą ir buvo įdomu, jeigu ji tikrai buvo verta? Nesu grafikos guru, bet ruožas, bet aš esu pradeda daryti daugiau ir daugiau projektavimo darbus, temos ypač. Jokių įtikinamų priežasčių, kad pakeisti ar man bus geriau prilipti prie Ką aš žinau, geriausias? |
|
| |||
| |||
| Asmeniškai aš nematau jokių gauti ją. Aš einu į Photoshop 7, ir aš nemanau, kad yra kokių nors esminių skirtumų tarp dviejų. Mano draugas, kuris turi CS sakė, kad tai nebuvo tikrai verta pinigų atnaujinti ją. And by the way, ką CS stovėti? |
|
| |||
| |||
| CS 2 galite redaguoti HDR nuotraukos ir thats aš žinau apie tarp Photoshop CS ir CS 2 skirtumas. Photoshop turi kur kas daugiau nuotraukų redagavimo įrankius nei bet kuris kitas. Tiems, kurie nori į grafinio dizaino ar filmus karjera tai, ką jūs turite būti ekspertu. Dėl grafikos designwork kaip logotipas ir lankstinukai Adobe Illustrator daug geriau, bet negali redaguoti nuotraukas su juo arba dažais. Dauguma tarp Photoshop versijų skirtumai bus nuotraukų redagavimo funkcijų, pavyzdžiui, spalva redagavimo HDR kompozicijos gydomųjų įrankiai ir suderinamumas su naujais failų tipus ir operacines sistemas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Photoshop CS3 ir CS4 suderinamumas | amberoni84 | Multimedia & Codecs | 3 | 12 gruodis 2008 09:38 |
| Photoshop CS4! | computeruler | Multimedia & Codecs | 6 | 17 spalis 2008 16:52 |
| Kaip naudotis Photoshop! | tomthedrummer1992 | Multimedia & Codecs | 4 | 13 spalis 2008 12:57 |
| Photoshop | computeruler | Multimedia & Codecs | 24 | Balandis 25, 2008 10:44 |
| Photoshop | Cew27 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 16 rugsėjis 2007 13:48 |
| Temos įrankiai | |
| |