mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Photoshop CS

Reply

Thread Tools
Old 21 oktobris 2006, 15:01
Loceklis

Esmu bijis Avid ventilators Paint Shop Pro lielākā daļa manu grafikas prasībām, kas, protams, ir visai ierobežota.

Tomēr, man iespēju iegūt PS par saprātīgu cenu un bija jautājums, ja tā bija tiešām tā vērts? Es neesmu grafikas guru jebkurš stiept, bet es esmu sākusi darīt vairāk un vairāk projektēšanas darbu tēmas īpaši.

Kādi nepārvarami iemesli, lai veiktu izmaiņas vai būtu man labāk pieturās, cik es zinu vislabāk?
Old 21 oktobris 2006, 15:17
Loceklis

Personīgi es neredzu nekādu punktu, lai nogādātu to. Es esmu darba Photoshop 7 un es nedomāju, ka ir kādas būtiskas atšķirības starp abiem.
Mans draugs, kas ir CS teica, ka nav vērts naudu, lai atjauninātu to.

Un tā, kādi CS stand for?
Old 22 oktobris 2006, 01:58
Loceklis

CS 2, var rediģēt HDR fotogrāfijas un Tas ir viss, ko es zinu par starpību starp Photoshop CS un CS 2. Photoshop ir daudz vairāk foto rediģēšanas rīku, nekā jebkurš cits. Tiem, kuri vēlas karjeru, grafiskā dizaina vai filmas tas, kas jums ir ekspertu. Par daudz grafikas designwork kā logotipa dizains un bukletus, Adobe Illustrator, ir labāk, bet nevar rediģēt fotogrāfijas ar to, vai krāsu. Lielākā daļa no Photoshop versijas atšķirības būs foto rediģēšanas iespējas, piemēram, krāsu rediģēšanu HDR compositing dziedināšanas līdzekļi un saderība ar jaunu faila tipu un operētājsistēmām.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.