![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've było Avid fanem Paint Shop Pro dla większości moich grafik wymogi, które są wprawdzie dość ograniczony. Jednakże Mam szansę PS za rozsądną cenę i zastanawiałem się, jeśli to było naprawdę warto? Nie jestem guru grafiki przez każdego odcinka, ale zaczynają robić coraz więcej pracy projektowej, w szczególności tematów. Wszelkie istotne powody, aby zmienić lub bym się lepiej trzymać się tego, co wiem, najlepszy? |
|
| |||
| |||
| Osobiście, nie widzę żadnych punktu getting it. Mam uruchomiony Photoshop 7, i nie sądzę, że istnieją jakiekolwiek istotne różnice między tymi dwoma. Mój przyjaciel, który powiedział, że CS nie było warte pieniędzy uaktualnić go. A przy okazji, co się za CS? |
|
| |||
| |||
| CS 2 mogą edytować zdjęcia i HDR thats all wiem o różnicę między Photoshop CS i CS 2. Photoshop jest znacznie więcej narzędzi do edycji zdjęć niż jakikolwiek inny. Dla tych, którzy chcieliby kariery projektowania graficznego lub filmów jest to, co musisz być ekspertem w sprawie. Dla wielu grafik designwork jak projektowanie logo i ulotki Adobe Illustrator jest lepsze, ale nie można edytować zdjęcia z nim lub farbą. Większość z różnic pomiędzy wersjami Photoshop będzie w funkcje edycji zdjęć, takich jak kolor edycji HDR compositing uzdrowienie narzędzi i zgodności z nowych typów plików i systemów operacyjnych. |
![]() |
|
| Zakładki |