![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am fost un fan al avid Paint Shop Pro pentru majoritatea meu grafic admittedly cerinţele care sunt destul de limitate. Cu toate acestea, eu am şansa de a obţine PS la un preţ rezonabil şi a fost intrebat daca a fost chiar merită? Nu sunt un guru grafică prin orice stretch, dar n-am început să facă mai mult şi mai mult munca de proiectare, teme, în special. Nici un motiv pentru a face schimbarea sau mi-ar face mai bine să rămânem la ceea ce ştiu cel mai bine? |
|
| |||
| |||
| Personal, nu văd nici un punct de a obţine o. Sunt difuzate Photoshop 7, şi nu cred că nu există nici diferenţe majore între cele două. Prietenul meu, care a CS a spus-o nu a fost cu adevărat în valoare de bani pentru a face upgrade-o. Si apropo, ce face CS-ul? |
|
| |||
| |||
| CO 2 poate edita fotografii HDR şi thats tot ce ştiu despre diferenţa dintre Photoshop CS şi CS 2. Photoshop are de departe mai multe instrumente de editare foto decât oricare alta. Pentru cei care doresc o carieră în design grafic sau de filme e ceea ce trebuie să fie un expert în. Pentru o mulţime de grafice designwork ca logo design si pliante Adobe Illustrator este mai bine, dar nu pot edita fotografii cu el sau de vopsea. Cele mai multe dintre diferenţele dintre versiuni de Photoshop vor fi în funcţii de editare foto ca culoare de editare HDR compositing vindecare instrumente şi compatibilitatea cu noi tipuri de fişiere şi de sisteme de operare. |
![]() |
|
| Marcaje |