menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Photoshop CS

Reply

Thread Tools
Old 21. októbra 2006, 15:01
Člen Skupina

Default Photoshop CS

Bol som vášnivým fanouškem Paint Shop Pro pre väčšinu mojej grafickej požiadavky, ktoré sú síce pomerne obmedzené.

Avšak, já mám šancu sa dostať PS za rozumnú cenu a vedel, ak by bolo naozaj za to? Nejsem grafický guru ktorýkoľvek úsek, ale já začína robiť viac a projektové práce, najmä na témy.

Všetky závažné dôvody, aby sa zmena alebo bych byť lepšie držať sa čo já vím najlepšie?
Old 21. októbra 2006, 15:17
Člen Skupina

Default Photoshop CS

Osobne nevidím žiadne miesto, ako je. I am Beh Photoshop 7, a já si nemyslím, že existujú veľké rozdiely medzi týmito dvoma.
Môj priateľ, ktorý má SK povedal, že nie je naozaj stojí za tie peniaze to upgrade to.

A mimochodom, čo stojí u SK?
Old 22. októbra 2006, 01:58
Člen Skupina

Default Photoshop CS

SK 2 môžete upraviť HDR fotografie a to je všetko já vím o rozdielu medzi Photoshop CS a SK 2. Photoshop má oveľa väčšiu foto editačné nástroje, ako akékoľvek iné. Pre tých, ktorí chcú svoju kariéru v grafickom dizajne alebo filmy je to, čo ste sa experta on. Pre mnoho designwork grafického dizajnu, ako je logo a letáky Adobe Illustrator je lepší, ale nemôžete upravovať fotografie s ním, alebo farby. Väčšina rozdielov medzi Photoshop verzia sa budú v foto editačné funkcie, ako je farba editaci HDR compositing hojenie náradie a kompatibility s novými typmi súborov a operačných systémov.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Photoshop CS4 a CS3 kompatibilita amberoni84 Multimedia & Kodeky 3 12. december 2008 09:38
Photoshop cs4! computeruler Multimedia & Kodeky 6 17. októbra 2008 16:52
Ako používať photoshop! tomthedrummer1992 Multimedia & Kodeky 4 13. októbra 2008 12:57
Photoshop computeruler Multimedia & Kodeky 24 25. apríl 2008 10:44
Photoshop Cew27 Všeobecné Software Chat 3 16. September 2007 13:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.