![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol som vášnivým fanouškem Paint Shop Pro pre väčšinu mojej grafickej požiadavky, ktoré sú síce pomerne obmedzené. Avšak, já mám šancu sa dostať PS za rozumnú cenu a vedel, ak by bolo naozaj za to? Nejsem grafický guru ktorýkoľvek úsek, ale já začína robiť viac a projektové práce, najmä na témy. Všetky závažné dôvody, aby sa zmena alebo bych byť lepšie držať sa čo já vím najlepšie? |
|
| |||
| |||
| Osobne nevidím žiadne miesto, ako je. I am Beh Photoshop 7, a já si nemyslím, že existujú veľké rozdiely medzi týmito dvoma. Môj priateľ, ktorý má SK povedal, že nie je naozaj stojí za tie peniaze to upgrade to. A mimochodom, čo stojí u SK? |
|
| |||
| |||
| SK 2 môžete upraviť HDR fotografie a to je všetko já vím o rozdielu medzi Photoshop CS a SK 2. Photoshop má oveľa väčšiu foto editačné nástroje, ako akékoľvek iné. Pre tých, ktorí chcú svoju kariéru v grafickom dizajne alebo filmy je to, čo ste sa experta on. Pre mnoho designwork grafického dizajnu, ako je logo a letáky Adobe Illustrator je lepší, ale nemôžete upravovať fotografie s ním, alebo farby. Väčšina rozdielov medzi Photoshop verzia sa budú v foto editačné funkcie, ako je farba editaci HDR compositing hojenie náradie a kompatibility s novými typmi súborov a operačných systémov. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Photoshop CS4 a CS3 kompatibilita | amberoni84 | Multimedia & Kodeky | 3 | 12. december 2008 09:38 |
| Photoshop cs4! | computeruler | Multimedia & Kodeky | 6 | 17. októbra 2008 16:52 |
| Ako používať photoshop! | tomthedrummer1992 | Multimedia & Kodeky | 4 | 13. októbra 2008 12:57 |
| Photoshop | computeruler | Multimedia & Kodeky | 24 | 25. apríl 2008 10:44 |
| Photoshop | Cew27 | Všeobecné Software Chat | 3 | 16. September 2007 13:48 |
| Thread Tools | |
| |