мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Пхотосхоп ЦС

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. октобар 2006, 15:01
Мембер Гроуп

Default Пхотосхоп ЦС

Иве 'био похлепан обожаватељи Паинт Схоп Про за већину моје графичке захтеве који су признати прилично ограничен.

Па ипак, Иве 'је добио прилику да се на ПС разумну цену и био задивљен, ако је то стварно исплати? Ја нисам никакав гуру графика протежу, али сам почиње да ради све више и више рад на дизајну, посебно теме.

Свеједно приморавање разлог да изврши промена или би ми се боље придржавају шта ја знам најбоље?
Old 21. октобар 2006, 15:17
Мембер Гроуп

Default Пхотосхоп ЦС

Лично, не видим било коју тачку узимајући га. Ја сам трчање Пхотосхоп 7, и не мислим да постоји неки велике разлике између два.
Мој пријатељ који је рекао ЦС није заиста вреди новац да га надоградите.

И на путу, што ради ЦС станд фор?
Old 22. октобар 2006, 01:58
Мембер Гроуп

Default Пхотосхоп ЦС

ЦС 2 могу уређивати ХДР фотографија и тај све знам о разлици између Пхотосхоп ЦС и ЦС 2. Пхотосхоп има далеко више пхото едитинг тоолс него било која друга. За оне који желе каријеру у графички дизајн или филмове је оно што треба бити експерт дана. За пуно десигнуорк као графички дизајн логоа и летака Адобе Иллустратор је боље, али не може уредити са фотографијама или се бојите. Највећи део разлике између верзије Пхотосхоп ће се у фото уређивање функција као што су боје уређивање ХДР цомпоситинг исцјељивање алати и компатибилност са новим врсте датотека и оперативних система.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Пхотосхоп ЦС4 и ЦС3 компатибилности амберони84 Мултимедија и кодеци 3 12 децембар 2008 09:38
Пхотосхоп цс4! цомпутерулер Мултимедија и кодеци 6 17 октобар 2008 16:52
Како користити Пхотосхоп! томтхедруммер1992 Мултимедија и кодеци 4 13 октобар 2008 12:57
Пхотосхоп цомпутерулер Мултимедија и кодеци 24 25 април 2008 10:44
Пхотосхоп Цеу27 Уопштено Софтуаре Цхат 3 16. сеп 2007 13:48
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц