![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве 'био похлепан обожаватељи Паинт Схоп Про за већину моје графичке захтеве који су признати прилично ограничен. Па ипак, Иве 'је добио прилику да се на ПС разумну цену и био задивљен, ако је то стварно исплати? Ја нисам никакав гуру графика протежу, али сам почиње да ради све више и више рад на дизајну, посебно теме. Свеједно приморавање разлог да изврши промена или би ми се боље придржавају шта ја знам најбоље? |
|
| |||
| |||
| Лично, не видим било коју тачку узимајући га. Ја сам трчање Пхотосхоп 7, и не мислим да постоји неки велике разлике између два. Мој пријатељ који је рекао ЦС није заиста вреди новац да га надоградите. И на путу, што ради ЦС станд фор? |
|
| |||
| |||
| ЦС 2 могу уређивати ХДР фотографија и тај све знам о разлици између Пхотосхоп ЦС и ЦС 2. Пхотосхоп има далеко више пхото едитинг тоолс него било која друга. За оне који желе каријеру у графички дизајн или филмове је оно што треба бити експерт дана. За пуно десигнуорк као графички дизајн логоа и летака Адобе Иллустратор је боље, али не може уредити са фотографијама или се бојите. Највећи део разлике између верзије Пхотосхоп ће се у фото уређивање функција као што су боје уређивање ХДР цомпоситинг исцјељивање алати и компатибилност са новим врсте датотека и оперативних система. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Пхотосхоп ЦС4 и ЦС3 компатибилности | амберони84 | Мултимедија и кодеци | 3 | 12 децембар 2008 09:38 |
| Пхотосхоп цс4! | цомпутерулер | Мултимедија и кодеци | 6 | 17 октобар 2008 16:52 |
| Како користити Пхотосхоп! | томтхедруммер1992 | Мултимедија и кодеци | 4 | 13 октобар 2008 12:57 |
| Пхотосхоп | цомпутерулер | Мултимедија и кодеци | 24 | 25 април 2008 10:44 |
| Пхотосхоп | Цеу27 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 16. сеп 2007 13:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |