![]() |
|
| |||
| |||
| Ben grafik şartlarının çoğunluğu için Paint Shop Pro hangi kuşkusuz oldukça sınırlı bir doyumsuz hayran oldum. Ancak, şansını PS makul bir fiyatla ve eğer o gerçekten değer merak ediyorum ulaşmak için var? Herhangi bir uzatma ile bir grafik uzmanı değilim, ama tasarım çalışmaları, özellikle temaları daha fazla yapmaya başlamak duyuyorum. Herhangi bir zorlayıcı nedenlerle veya değişiklik yapmak için ben daha Ben iyi bildiklerini bırakmıyor ki? |
|
| |||
| |||
| Şahsen ben bu elde herhangi bir nokta görmüyorum. Ben Photoshop 7 kullanıyorum ve bu iki arasında büyük farklılıklar olduğunu düşünmüyorum. Kim CS para o gerçekten değerli bir yükseltme söyledi Arkadaşım. Ve bu arada, ne yaptığını CS için beklemek? |
|
| |||
| |||
| CS 2 Tüm Photoshop CS ve CS 2 arasındaki fark hakkında bilgi HDR fotoğrafları ve şu düzenleyebilirsiniz. Photoshop diğer çok çok daha fazla fotoğraf düzenleme araçları vardır. Bu grafik tasarım ya da film olarak size bir uzman olarak ne olduğunu bir kariyer isteyen için. Logo tasarımı ve broşürler Adobe Illustrator gibi grafik designwork bir sürü için ama daha iyi veya boya ile fotoğraf düzenleyemezsiniz. Photoshop sürümleri arasındaki farklar çoğu şifa araçları ve yeni dosya türleri ve işletim sistemleri ile uyumluluğu compositing HDR renk düzenleme gibi fotoğraf düzenleme özellikleri olacak. |
![]() |
|
| Bookmarks |