менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Photoshop CS

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 жовтня 2006, 15:01
Член групи

Default Photoshop CS

Я був палким прихильником Paint Shop Pro для більшості моїх графічних вимог які, поза сумнівом, досить обмежений.

Тим не менш, у мене є шанс отримати к.с. при розумній ціні, і було цікаво, якщо воно того варте? Я не гуру за графіком будь-якій ділянці, але я починаю все більше і більше проектних робіт, теми, зокрема.

Яких-небудь вагомих причин, щоб зробити зміни або чи буде мені краще прилипання до того, що я знаю краще за все?
Old 21 жовтня 2006, 15:17
Член групи

Default Photoshop CS

Особисто я не бачу ніякої точки отримувати її. Я йду Photoshop 7, і я не думаю, що будь-які суттєві відмінності між ними.
Мій друг, який має CS сказала вона насправді не коштує грошей, для підвищення його якості.

І, до речі, що значить стояти на КС?
Old 22 жовтня 2006, 01:58
Член групи

Default Photoshop CS

CS 2 можуть редагувати фотографії і HDR Це все що я знаю про різницю між Photoshop CS і CS 2. Photoshop має набагато більше інструментів для редагування фотографій, ніж будь-які інші. Для бажаючих кар'єру в області графічного дизайну або фільми це те, що потрібно бути експертом з. Для багатьох designwork як графічний дизайн логотипу та листівки Adobe Illustrator краще, але не можуть редагувати фотографії з нею або фарбою. Більшість розходжень між версіями Photoshop буде на фото редагування функції, такі як кольори Монтаж HDR композітінга зцілення інструментів і сумісність з новими типами файлів і операційних систем.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
CS4 та Photoshop CS3 сумісність amberoni84 Мультимедіа & кодеки 3 12 грудня 2008 09:38
Photoshop CS4! computeruler Мультимедіа & кодеки 6 17 жовтня 2008 16:52
Як використовувати Photoshop! tomthedrummer1992 Мультимедіа & кодеки 4 13 жовтня 2008 12:57
Photoshop computeruler Мультимедіа & кодеки 24 25 квітня 2008 10:44
Photoshop Cew27 General Software чат 3 16 вересня 2007 13:48
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.