![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я був палким прихильником Paint Shop Pro для більшості моїх графічних вимог які, поза сумнівом, досить обмежений. Тим не менш, у мене є шанс отримати к.с. при розумній ціні, і було цікаво, якщо воно того варте? Я не гуру за графіком будь-якій ділянці, але я починаю все більше і більше проектних робіт, теми, зокрема. Яких-небудь вагомих причин, щоб зробити зміни або чи буде мені краще прилипання до того, що я знаю краще за все? |
|
| |||
| |||
| Особисто я не бачу ніякої точки отримувати її. Я йду Photoshop 7, і я не думаю, що будь-які суттєві відмінності між ними. Мій друг, який має CS сказала вона насправді не коштує грошей, для підвищення його якості. І, до речі, що значить стояти на КС? |
|
| |||
| |||
| CS 2 можуть редагувати фотографії і HDR Це все що я знаю про різницю між Photoshop CS і CS 2. Photoshop має набагато більше інструментів для редагування фотографій, ніж будь-які інші. Для бажаючих кар'єру в області графічного дизайну або фільми це те, що потрібно бути експертом з. Для багатьох designwork як графічний дизайн логотипу та листівки Adobe Illustrator краще, але не можуть редагувати фотографії з нею або фарбою. Більшість розходжень між версіями Photoshop буде на фото редагування функції, такі як кольори Монтаж HDR композітінга зцілення інструментів і сумісність з новими типами файлів і операційних систем. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| CS4 та Photoshop CS3 сумісність | amberoni84 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 12 грудня 2008 09:38 |
| Photoshop CS4! | computeruler | Мультимедіа & кодеки | 6 | 17 жовтня 2008 16:52 |
| Як використовувати Photoshop! | tomthedrummer1992 | Мультимедіа & кодеки | 4 | 13 жовтня 2008 12:57 |
| Photoshop | computeruler | Мультимедіа & кодеки | 24 | 25 квітня 2008 10:44 |
| Photoshop | Cew27 | General Software чат | 3 | 16 вересня 2007 13:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |