μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Εικόνα φάκελο παίρνει πολύ χρόνο για να ανοίξει

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Νοεμβρίου 2008, 12:01
Μέλος Ομάδα

My εικόνα φάκελο λαμβάνει έως 1 λεπτό για να ανοίξετε καν όταν μου για την τοπική μηχανή. Όταν δημιουργείται μια συντόμευση για το διακομιστή, όταν το ανοίξετε από το server μου για τη μηχανή μου παίρνει δευτερόλεπτα. Έχω ένα επεξεργαστή 2.67GHZ, και 1.5GB RAM. Ο υπολογιστής μου είναι ένα επιχειρηματικό υπολογιστή. Ένα άλλο περίεργο πράγμα είναι ....... δεν χρησιμοποιείται για να ληφθεί το χρονικό διάστημα. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ!
Old 5 Νοεμβρίου 2008, 14:09
Ομάδα Δωρητών

Πόσες φωτογραφίες είναι στο φάκελο; Και έχετε δοκιμάσει τις φωτογραφίες για να στείλετε ένα νέο φάκελο 10-25-όλα σε μια στιγμή και τον έλεγχο για να διαπιστώσετε εάν το νέο φάκελο επιβραδύνει πολύ;
Old 5 Νοεμβρίου 2008, 14:23
Μέλος Ομάδα

Ok θα δώσω ότι προσπαθείτε
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.