manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Slikovne mape potrebno je dugo vremena da biste otvorili

Reply

Thread Tools
Old 5. studenog 2008, 12:01
Member Group

Default Slikovne mape potrebno je dugo vremena da biste otvorili

Moj sliku mape traje do 1 minute do čak otvoren našto svoj na mom lokalnom računalu. Kad sam stvorili prečac na moj server, našto ja OpenBSD Internet from moj poslužitelj na moj stroj preuzima njegove sekundi. Imam procesor 2.67GHZ, a 1.5GB RAM-a. Moj računalo je poslovna računala. Druga stvar je ak ....... nije se tako dugo trajati. Bilo koji pomoć bi bilo poštovati. Hvala!
Old 5. studenog 2008, 14:09
Donatorska Grupa

Koliko su slike u mapu? A da li ste pokušali slanje fotografija u novi folder 10-25-svi u isto vrijeme i provjerite da li nove mape usporava previše?
Old 5. studenog 2008, 14:23
Member Group

Ok ja ću to probati
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Našto težak to OpenBSD bilo koji savijač, Error Message Comes Up porkb Windows Operating Systems 0 7. listopada 2009 21:48
Isključuju tooo uzima previše vremena fantastvik Općenito Software Chat 5 11. Ruj 2008 15:07
XP Vodi dugo za zatvaranje jam90 Windows Operating Systems 30 15. svibanj 2008 12:01
Zašto moj računalo potrebno neko vrijeme da počnete? pchopra65 Općenito Software Chat 4 1. kolovoz 2007 11:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.