![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj sliku mape traje do 1 minute do čak otvoren našto svoj na mom lokalnom računalu. Kad sam stvorili prečac na moj server, našto ja OpenBSD Internet from moj poslužitelj na moj stroj preuzima njegove sekundi. Imam procesor 2.67GHZ, a 1.5GB RAM-a. Moj računalo je poslovna računala. Druga stvar je ak ....... nije se tako dugo trajati. Bilo koji pomoć bi bilo poštovati. Hvala! |
|
| |||
| |||
| Koliko su slike u mapu? A da li ste pokušali slanje fotografija u novi folder 10-25-svi u isto vrijeme i provjerite da li nove mape usporava previše? |
|
| |||
| |||
| Ok ja ću to probati |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Našto težak to OpenBSD bilo koji savijač, Error Message Comes Up | porkb | Windows Operating Systems | 0 | 7. listopada 2009 21:48 |
| Isključuju tooo uzima previše vremena | fantastvik | Općenito Software Chat | 5 | 11. Ruj 2008 15:07 |
| XP Vodi dugo za zatvaranje | jam90 | Windows Operating Systems | 30 | 15. svibanj 2008 12:01 |
| Zašto moj računalo potrebno neko vrijeme da počnete? | pchopra65 | Općenito Software Chat | 4 | 1. kolovoz 2007 11:21 |
| Thread Tools | |
| |