kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Képmappát hosszú időt vesz igénybe, hogy nyílt

Reply

Téma eszközök
Old November 5, 2008, 12:01
Csoport tagja

Default Képmappát hosszú időt vesz igénybe, hogy nyílt

Saját képmappát vesz fel 1 perc alatt is nyitva áll, ha annak én a helyi gépen. Amikor létrehozott egy shortcut on my server, mikor nyit ez az én szerver gépet én a másodpercek. Van egy 2.67GHZ processzor, és 1.5Gb RAM. A számítógép a vállalati számítógépen. Egy másik furcsa dolog ....... nem használt, hogy a hosszú. Akármi segít lenne méltányol. Köszönöm!
Old November 5, 2008, 14:09
Donor Group

Hány kép van a mappában? És Megpróbáltál elküldte a képeket egy új mappát, 10-25-mind egy időben és ellenőrzése, hogy ha az új mappába lassítja is?
Old November 5, 2008, 14:23
Csoport tagja

Ok adok, hogy egy próbát
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Amikor megpróbálja megnyitni minden könyvtár, egy hiba üzenet jelenik meg porkb A Windows operációs rendszerek 0 Október 7, 2009 21:48
Leállítása tooo vesz sok időt fantastvik General Chat szoftver 5 11 Sep 2008 15:07
XP hosszú időt vesz igénybe a Kikapcsolásra jam90 A Windows operációs rendszerek 30 15. május 2008 12:01
Miért a számítógépet úgy, hogy egy kis időt? pchopra65 General Chat szoftver 4 1. Aug 2007 11:21
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.