![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját képmappát vesz fel 1 perc alatt is nyitva áll, ha annak én a helyi gépen. Amikor létrehozott egy shortcut on my server, mikor nyit ez az én szerver gépet én a másodpercek. Van egy 2.67GHZ processzor, és 1.5Gb RAM. A számítógép a vállalati számítógépen. Egy másik furcsa dolog ....... nem használt, hogy a hosszú. Akármi segít lenne méltányol. Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Hány kép van a mappában? És Megpróbáltál elküldte a képeket egy új mappát, 10-25-mind egy időben és ellenőrzése, hogy ha az új mappába lassítja is? |
|
| |||
| |||
| Ok adok, hogy egy próbát |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Amikor megpróbálja megnyitni minden könyvtár, egy hiba üzenet jelenik meg | porkb | A Windows operációs rendszerek | 0 | Október 7, 2009 21:48 |
| Leállítása tooo vesz sok időt | fantastvik | General Chat szoftver | 5 | 11 Sep 2008 15:07 |
| XP hosszú időt vesz igénybe a Kikapcsolásra | jam90 | A Windows operációs rendszerek | 30 | 15. május 2008 12:01 |
| Miért a számítógépet úgy, hogy egy kis időt? | pchopra65 | General Chat szoftver | 4 | 1. Aug 2007 11:21 |
| Téma eszközök | |
| |