![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj obrázok zložku trvá do 1 minúty, aby ešte otvorené v čase, keď jej o mojom lokálnom počítači. Keď som vytvoril zástupcu na môj server, aj keď ju otvoríte z môjho servera, na mojom stroji jeho trvá len pár sekúnd. Mám 2.67GHz procesor, a +1.5 gigabajt RAM. Môj počítač je obchodná počítača. Inou vecou je divný ....... to nebola použitá na brať tak dlho. Pomôcť by ocenili. Vďaka! |
|
| |||
| |||
| Koľko obrazov sú v priečinku? A ste vyskúšali posielanie fotografií do novej zložky 10-25-všetky naraz a kontrolu, či je nová zložka spomaľuje tiež? |
|
| |||
| |||
| Ok dám, že sa o to pokúsiť |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pri pokuse o otvorenie ľubovoľnej zložky, chybu Comes Up | porkb | Operačné systémy Windows | 0 | 7.října 2009 21:48 |
| Vypínám sa tooo veľa času | fantastvik | Všeobecné Software Chat | 5 | 11. September 2008 15:07 |
| XP trvá dlho, než ho vypnúť | jam90 | Operačné systémy Windows | 30 | 15. mája 2008 12:01 |
| Prečo sa môj počítač má nejakú dobu na začiatku? | pchopra65 | Všeobecné Software Chat | 4 | 1. august 2007 11:21 |
| Thread Tools | |
| |