менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Фото папка займає тривалий час, щоб відкрити

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 листопада 2008, 12:01
Член групи

Default Фото папка займає тривалий час, щоб відкрити

Моє фото папка займає до 1 хвилини, навіть якщо його відкритим на моїй локальній машині. Коли я створював ярлик на моєму сервері, коли я відкриваю його з мого сервера на моїй машині своєї займе всього кілька секунд. У мене є процесор 2.67GHz, і 1,5 Гб ОЗУ. Мій комп'ютер комп'ютерного бізнесу. Інша справа в непарній ....... він не брав, поки що. Будь-яка допомога буде оцінили. Спасибо!
Old 5 листопада 2008, 14:09
Донор групи

Скільки фотографій в папці? А ви пробували відправки фотографій в нову папку на 10-25-все в той час, і переконатися, якщо нова папка сповільнюється теж?
Old 5 листопада 2008, 14:23
Член групи

Добре я дам, що спроба
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
При спробі відкрити будь-яку папку, з'являється повідомлення про помилку Comes Up porkb Операційні системи Windows 0 7 жовтня 2009 21:48
Вимкнення Tooo займає багато часу fantastvik General Software чат 5 11 вересня 2008 15:07
XP займає тривалий час вимкнути jam90 Операційні системи Windows 30 15 травня 2008 12:01
Чому мій комп'ютер займає деякий час, щоб почати? pchopra65 General Software чат 4 1 серпня 2007 11:21
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.