![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Още откакто съм инсталиран Windows Live Messenger, моят лаптоп е имал много проблеми, Когато не мога да се получи по интернет, моят звука не работи, той каза, че не аудио устройство. После, след отскачам, моят звук работи добре, но не мога да получите на интернет. Аз опитах всичко, което знам, аз преместих шофьори, reinstalled ги проверява настройките на защитната стена, деинсталиран Windows Live, направил System Restore, Вие име Айв го направи, аз просто не може да има както добро и интернет. Много близко до хвърляне на лаптоп на пода. Мога кой да дава съвети? Благодаря предварително. Andrew |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква операционна система използвате? ... XP? Поглеждал ли си се в Device Manager за проблеми? Възможно ли е да си инсталирате Windows, ако става дума за това? Подозирам, можете да изтеглите от пратеник от завързан уебсайт смисъла някакъв вид вирус е бил добавен към Windows Live (това се случи с мен)
|
| |||
| |||
| Здравейте Pete21 и благодаря за отговора. Лаптопа вече е съвсем умрял. Аз арго си инсталирате Windows върху нея, имам използвани програми за възстановяване, аз се опитах да се възстанови с Power апартамент, Knoppix др Нищо. Благодаря, че се опитва да помогне, но аз мисля, че има нужда от пътуване до компютъра магазин (или Стоварвам) Поздрави Andrew |
|
| |||
| |||
| Когато кажа на лаптоп съвсем умрял, какво искаш да кажеш? е това вече не се власт? Не е ли зареждане? |
|
| |||
| |||
| Здравей Jarvis Когато я включите сега, той казва не операционната система, инсталирана. Аз се опитах да си инсталирате Windows XP, но след зареждане го, тя ме пита за ремонт, инсталиране др Когато натиснете някоя от опциите, тя ми каза, че компютърът не е призната Твърд диск. Тя просто няма да направи нищо! Тя е Fujitsu seimans Amilo Pi 1505 между другото. Някакъв съвет? Благодарности |