μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

PLEASE HELP λίγο Mad

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Ιουνίου 2009, 14:57
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας όλους.

Από τότε που εγκατέστησα το Windows Live Messenger, το φορητό υπολογιστή μου είχε πολλά προβλήματα,
Πότε μπορώ να προχωρήσουμε με το διαδίκτυο, μου ήχος δεν λειτουργεί, λέει δεν έχω καμία συσκευή ήχου. Στη συνέχεια, μετά από μια επανεκκίνηση, μου ήχο έργων πρόστιμο αλλά δεν μπορώ να το πάρετε στο διαδίκτυο.

Έχω δοκιμάσει όλα όσα ξέρω, έχω απομακρυνθεί οι οδηγοί, επανεγκαθίστανται τους, ελέγχονται τείχος ρυθμίσεις, απεγκατάσταση του Windows Live, γίνεται επαναφορά του συστήματος, τα πάντα IVE γίνει αυτό, απλά δεν μπορεί να έχει τόσο ήχο και internet.

Πολύ κοντά στο να ρίξει το laptop στο πάτωμα. Μπορεί κανείς δίνει συμβουλές;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Andrew
Old 8η Ιουνίου 2009, 15:53
Ομάδα Δωρητών

Τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε; ... xp;
έχετε εξεταστεί στο Device Manager για τα προβλήματα;
είναι δυνατή η εκ νέου εγκατάσταση των Windows, εάν φτάσουμε ως εκεί;
Υποψιάζομαι ότι μπορεί να του κατεβάσει αγγελιοφόρο από dodgy ιστοσελίδα έννοια κάποιο τύπο του ιού που έχει προστεθεί στο Windows Live (αυτό συνέβη σε μένα)

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1,50 DDR gig
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB PCI G-δύναμη
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY αερόψυκτο ψήκτρα
Network / Internet:
παρθένο 50Mbps
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
7 Παράθυρο για Ultimate
Old 12 Ιουν 2009, 00:46
Νέο Μέλος Ομάδα

Pete21 Γεια σας και ευχαριστώ για την απάντηση.

Το Laptop έχει πλέον τελείως πέθανε. I επίκλισης εκ νέου εγκατάσταση των Windows σε αυτό, έχω την ανάκτηση χρησιμοποιείται προγράμματα, έχω προσπαθήσει να ανακτήσει με Power σουίτα, κλπ. Τίποτα δεν Knoppix.

Ευχαριστώ που προσπαθεί να βοηθήσει, αλλά πιστεύω ότι χρειάζεται ένα ταξίδι στο κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών (ή το Dump)

Όμοια αφορά

Andrew
Old 12 Ιουν 2009, 12:02
Μέλος Ομάδα

Όταν λέτε το laptop εντελώς πέθανε, τι εννοείς; είναι ότι δεν καλύπτει πλέον να εξουσία; δεν είναι η εκκίνηση;
Old 12 Ιουν 2009, 12:31
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια Jarvis

Όταν ανάβετε τώρα, δεν λέει λειτουργικό σύστημα.

Εγώ προσπάθησα να εγκαταστήσετε εκ νέου τα Windows XP, αλλά μετά τη φόρτωση μέχρι αυτή, ζητά από μένα για την επισκευή, εγκατάσταση κλπ. Όταν πατήστε οποιαδήποτε από τις επιλογές που μου λέει ο υπολογιστής δεν διαθέτει ένα αναγνωρισμένο Hard Disk Drive.

Απλά δεν θα κάνει τίποτα!

Είναι ένα Fujitsu seimans AMILO Pi 1505 από το δρόμο.

Κάθε συμβουλή;

Ευχαριστώ
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.