![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima. Ikada otada JA instaliran Windows Live Messenger, moj laptop je imao mnogo problema, Kada mogu dobiti na internet, moj zvuk ne radi, on kaže da nema audio uređaja. Potom, nakon što je ponovno podizanje sustava moj zvuk radi fino, no ne mogu doći na internetu. Pokušao sam sve što znam, ja sam uklonio drivere, reinstalled ih provjeriti postavke vatrozida, deinstaliran Windows Live, učinio sistem vratiti, ime ti je učinio ga imam, samo ne mogu imati oba zvuka i internet. Vrlo blizu je bacanje laptopa na podu. Može li itko dati savjet? Hvala unaprijed. Andrew |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koji operacijski sustav koristite? ... xp? si pogledao u Device Manager za probleme? da li je moguće da biste ponovo instalirali Windows ako se radi o tome? Sumnjate li možda i skinuti glasnika iz dodgy website značenje nekih vrsta virusa je dodan u Windows Live (to se meni desilo)
|
| |||
| |||
| Pete21 Pozdrav i hvala za odgovor. Prijenosni sada potpuno umro. JA licemjerje ponovo instalirati sustav Windows na njemu, imam koriste programi za oporavak sam pokušao povratiti sa Power Suite, Knoppix itd. Ništa. Thanks for pokušava pomoći, ali mislim da treba putovanje na računalo shop (ili Smetište) Vrsta pozdrav Andrew |
|
| |||
| |||
| Kada izgovorite laptopa potpuno umro, kako to misliš? je to više ne dobivam struju? Nije li to booting? |
|
| |||
| |||
| Hi Jarvis Kad sam ga na sad, on kaže nema operativni sustav instaliran. Pokušao sam da ponovo instalirati sustav Windows XP, ali nakon utovara ga, on me pita da to popravimo, itd. Kad sam instalirati pritisnite bilo koju od opcija je reći mene računalo nema priznaju tvrdom disku. To jednostavno ne može učiniti ništa! To je seimans Fujitsu AMILO Pi 1505 putem. Bilo koji savjet? Hvala |