![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all. Mióta telepített Windows Live Messenger, a laptop nem volt sok probléma, Mikor juthat, hogy az internet, a hang nem működik, azt mondja, nincs hangeszköz. Aztán egy újraindítás után, az én megbízható szerkezet finom, de nem tud az interneten. Megpróbáltam mindent, amit tudok, azt is kivette a járművezetők, újratelepítendő őket, ellenőrzik tűzfal beállításait, eltávolítja a Windows Live, a Rendszer-visszaállítás történik, akkor a nevét ive csinálta, csak nem lehet a hang és az internet. Nagyon közel throwing a laptop a padlón. Tud akárki ad tanácsot? Köszönöm előre. Andrew |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen operációs rendszert használ Ön? ... xp? Ön nézett az Eszközkezelőben a problémákat? Lehet-e újra telepíteni a Windows, ha szóba kerül az, hogy? Gyanítom, talán a letöltött Messenger egy agyafúrt honlapján értelmében bizonyos típusú vírus bővült a Windows Live (ez történt velem)
|
| |||
| |||
| Hello Pete21 és köszönöm a választ. A laptop most már teljesen meghalt. I cant újra telepíteni a Windows on, akkor használható helyreállítási programok, megpróbáltam visszaállítani a Power suite, Knoppix stb Semmit. Köszönöm, hogy megpróbál segíteni, de azt hiszem, kell egy út a számítógép bolt (vagy a DUMP) Kind regards Andrew |
|
| |||
| |||
| Ha mondjuk a laptop teljesen meghalt, mit jelent? ez már nem kapok hatalom? ez nem indítást? |
|
| |||
| |||
| Szia Jarvis Amikor viszont azt most azt mondja, nincs operációs rendszer telepítve van. Megpróbáltam újra telepíteni a Windows XP betöltése után, de fel, azt kéri, hogy a javítást, telepíteni stb Mikor nyomja meg bármely, a lehetőségek, hogy azt mondja, a számítógép nem rendelkezik elismert merevlemez. Csak nem lesz semmi! Ez a Fujitsu seimans Amilo Pi 1505 by the way. Minden tanácsot? Köszönöm |