![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello all. Nuo tada, kai įdiegėte "Windows Live Messenger, mano nešiojamas kompiuteris buvo daug problemų, Kada galiu gauti prie interneto, mano garsas neveikia, ji sako, aš jokio garso įrenginio. Tuomet, po perkrovimo, mano garsas veikia puikiai, bet aš negaliu patekti į internetą. Aš išbandžiau viską, ką aš žinau, aš pašalinti vairuotojai, iš naujo juos, patikrinti ugniasienės nustatymus, pašalinta Windows Live, padaryti System Restore, you name it ive done it, I just can't abu garso ir interneto. Labai arti mesti nešiojamas ant grindų. Ar kas nors duoti kokių patarimų? Thanks in advance. Andrew |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokią operacinę sistemą Jūs naudojate? ... XP? jūs pažvelgė į Device Manager "ar nėra problemų? Ar galima iš naujo įdiegti Windows, jei ji padaro, kad? įtariu galite perkeltų Messenger Szachrajski svetainėje prasme kai tipo virusas buvo pridėta prie "Windows Live" (tai nutiko man)
|
| |||
| |||
| Sveiki Pete21 ir ačiū už atsakymą. Laptop jau visiškai mirė. I cant iš naujo įdiegti Windows ant jo, turiu naudoti susigrąžinimo programas, aš bandė susigrąžinti su Power Suite, Knoppix ir tt Nieko. Ačiū už bandymą padėti, bet aš manau, kad reikia kelionę į kompiuterių parduotuvė (ar WYSYP) Pagarbiai Andrew |
|
| |||
| |||
| Kai sakote nešiojamas visiškai mirė, ką tai reiškia? tai nebėra gauti energijos? tai ne paleidimo? |
|
| |||
| |||
| Hi Jarvis When I turn it on dabar sako "ne" operacinę sistemą. Mėginau įdiegti iš naujo "Windows XP", bet po pakrovimo jį, jis klausia mane remontas, diegti ir tt Kai aš paspauskite bet kurį puslapį jis man sako, kompiuteryje nėra pripažintas kietąjį diską. It just won't do anything! Tai seimans Fujitsu Amilo Pi 1505 By the way. Any advice? Ačiū |