![]() |
|
| |||
| |||
| Hello all. Kopš es instalēta Windows Live Messenger, mans klēpjdators ir bijušas vairākas problēmas, Kad es varu saņemt par to internetā, mana skaņa nestrādā, tā saka man nav audio ierīce. Tad, reboot, my sound works fine, bet es nevaru saņemt uz internetu. Es esmu mēģinājis viss, ko es zinu, man ir noņemta vadītājiem pārinstalēta viņus, jāpārbauda ugunsmūra iestatījumi, atinstalēt Windows Live, kas parakstīts System Restore, you name it IVE darīt, es vienkārši nevar būt gan skaņu un internets. Ļoti tuvu throwing laptop uz grīdas. Vai kāds sniegt jebkuru konsultāciju? Thanks in advance. Andrew |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kādu operētājsistēmu Jūs izmantojat? ... xp? tu esi izskatījās Ierīču pārvaldniekā problēmām? nav iespējams atkārtoti instalēt windows, ja runa ir par to? Man ir aizdomas, jūs, iespējams, kas lejupielādēti kurjeru no asprātīgs mājas nozīmē kaut kāda veida vīruss ir pievienots Windows Live (tas notika ar mani)
|
| |||
| |||
| Hello Pete21 un paldies par atbildi. Laptop tagad ir pilnīgi miris. I cant atkārtoti instalēt windows uz to, man ir izmantota atjaunošanas programmas, esmu mēģinājis atgūt ar Power Suite, Knoppix utt Nekas. Paldies, ka centāties palīdzēt, bet es domāju, ka tai ir ceļojums uz datoru veikalā (vai KRĀVAS) Kind regards Andrew |
|
| |||
| |||
| Kad jūs sakāt klēpjdators pilnīgi miris, what do you mean? tas vairs iegūt enerģiju? tas nav booting? |
|
| |||
| |||
| Hi Jarvis Kad es to ieslēgtu tagad ir teikts, nav operētājsistēma ir uzstādīta. Es esmu mēģinājis atkārtoti instalēt Windows XP, bet pēc ielādējot to uz augšu, tā lūdz mani uz remontu, uzstādīt utt Kad es nospiediet jebkuru no iespējām to stāsta man datoram nav atzīta cietajā diskā. Tas vienkārši nebūs neko darīt! Tas FUJITSU seimans Amilo Pi 1.505 ko veidā. Kāds padoms? Pateicība |