![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam wszystkich. Odkąd zainstalowano Windows Live Messenger, mój laptop nie miał wiele problemów, Kiedy mogę dostać się do Internetu, mój dźwięk nie działa, to mówi, że nie ma urządzenia audio. Następnie, po restarcie mój dźwięk działa dobrze, ale nie mogę uzyskać w Internecie. Mam wypróbowany wszystko, co wiem, mam usunięte kierowców, je ponownie zainstalować, sprawdzone ustawienia zapory, odinstalowana Windows Live, sporządzona przywracania systemu, to nazwę go ive done it, I just can't mają zarówno dźwięku i internetu. Bardzo blisko do rzucania laptopa na podłodze. Czy ktoś może dać jakąś radę? Thanks in advance. Andrew |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co systemu operacyjnego używasz? ... xp? Pan spojrzał w Menedżerze urządzeń na problemy? możliwe jest ponowne zainstalowanie systemu Windows, jeśli chodzi o to? Podejrzewam, możesz pobrać z Poslanca z dodgy stronie rozumieniu niektórych typ wirusa został dodany do usługi Windows Live (to akurat mnie)
|
| |||
| |||
| Hello Pete21 i dzięki za odpowiedź. Laptop ma teraz całkowicie umarł. I cant ponownie zainstalować system Windows na to, Użyłem odzysku programy, starałem się odzyskać z Power Suite Knoppix itd. Nic. Dzięki za próbę pomocy, ale myślę, że potrzebne jest wycieczka do sklepu komputerowego (lub DUMP) Kind regards Andrew |
|
| |||
| |||
| Kiedy mówisz laptopa zupełnie umarł, co masz na myśli? jest już coraz moc? to nie jest uruchamiany? |
|
| |||
| |||
| Hi Jarvis Kiedy się go włączyć, to mówi, nie ma zainstalowanego systemu operacyjnego. Mam chciał ponownie zainstalować system Windows XP, ale po załadowaniu go, to zwraca się do mnie do naprawy, instalacji itp. Kiedy naciśnij dowolny z opcji mówi mi komputer nie ma uznaną dysku twardym. To po prostu nie będzie nic robić! Jest to fujitsu seimans Amilo Pi 1505 na drodze. Wszelkie porady? Dzięki |