mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Te rog ajuta un pic Going Mad

Reply

Thread Tools
Old 8 iunie 2009, 14:57
Noile state Group

Default Te rog ajuta un pic Going Mad

Bună ziua tuturor.

De cand am instalat Windows Live Messenger, laptop-ul meu a avut multe probleme,
Când l-am putea ajunge pe la internet, mi sunetul nu funcţionează, el spune că nu au nici un dispozitiv audio. Apoi, după un reboot, mi sunet de lucrări bine dar nu pot obţine de pe Internet.

Am încercat tot ce stiu, i-au îndepărtat de driver-ele, le reinstalat, verificat setarile de firewall, dezinstalată Windows Live, face un sistem de restaurare, ai nume îl ive facut-o, doar ca nu pot avea atât de sunet si internet.

Foarte aproape de aruncare de laptop de pe podea. Poate cineva sa dea vreun sfat?

Mulţumesc în avans.

Andrew
Old 8 iunie 2009, 15:53
Grupul de donator

Ce sistem de operare utilizaţi? ... xp?
Te-ai uitat în Device Manager pentru probleme?
este posibil pentru a instala Windows dacă este vorba de asta?
i s-ar putea suspecta de descarcat de messenger de la un site web dodgy sensul unele tipul de virus a fost adăugat la Windows Live (acest lucru mi sa intamplat)

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.3GhZ AMD
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1 gig DDR
Placă grafică (e):
256MB G-vigoare
Placă de sunet:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY watercooling
Network / Internet:
virgin 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate
Old 12 iunie 2009, 00:46
Noile state Group

Pete21 Bună ziua şi mulţumesc pentru răspuns.

Laptopul a murit acum complet. I cant esti instala Windows pe el, am folosit programe de recuperare, am încercat să-şi revină cu Power Suite, Knoppix etc Nimic.

Vă mulţumim pentru încercarea de a ajuta, dar cred că este nevoie de o excursie la computer magazin (sau la dump)

Cu respect

Andrew
Old 12 iunie 2009, 12:02
Grupul de stat

Când spun că a murit laptop-ul complet, ceea ce vrei sa spui? ea nu mai este obtinerea de putere? aceasta nu este boot-area?
Old 12 iunie 2009, 12:31
Noile state Group

Max Jarvis

Cand am sa-l de pe acum, el spune ca nu sistem de operare instalat.

Am încercat să re a instala Windows XP, dar după încărcare-o sus, ea-mi cere să o reparaţi, instala etc După ce apăsaţi oricare dintre opţiuni, mi-a spus computerul nu are un hard disk recunoscute.

Pur şi simplu nu va face nimic!

Este o seimans Fujitsu AMILO Pi 1505 de drum.

Orice sfat?

Mulţumesc
Reply

Register

Marcaje
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.