![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých. Od tej doby som nainstalované Windows Live Messenger, môj notebook má veľa problémov, Keď som sa môže dostať na internet, môj zvuk nefunguje, jej hovorí Nemám audio zariadení. Potom, po reštarte, môj zvuk funguje, ale nemôžem dostať na internet. Som sa pokúsil všetko čo viem, som zamietol vodiči, preinštalovania nich skontrolovať nastavenie firewallu, odinstalování Windows Live, urobiť obnovenia systému, je názov IVE urobiť to, já jen nemôže mať obe zdravé a internet. Veľmi blízko k házení notebooku na podlahe. Mohol by niekto dať nejakú radu? Thanks in advance. Andrew |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aký operačný systém používate? ... Xp? ste sa pozrel do správcu zariadení na problémy? Je možné sa znova nainštalovať systém Windows, ak sa príde na to? Mám podozrenie, môžete stiahnuté posel z nebezpečnej webovej stránky zmysle niektorých typ vírusu, ktorý sa pridáva k Windows Live (to sa mi stalo)
|
| |||
| |||
| Pete21 Zdravím a děkuji za odpověď. Laptop je teraz kompletne zomrel. I cant znova nainštalovať Windows na to, mám použiť vymáhanie programy, som sa snažil získať späť s Power apartmá, Knoppix atď Nič. Vďaka za snahu pomôcť, ale myslím, že je potrebné výlet do počítača shop (alebo DUMP) Kind regards Andrew |
|
| |||
| |||
| Keď poviete notebooku úplne zomrel, čo si o tom myslíte? je to už získali moc? Nie je zavádzaním? |
|
| |||
| |||
| Ahoj Jarvis Keď som ho tak, že hovorí, žiadny operačný systém nainštalovaný. Som sa snažil znova nainštalovať Windows XP, ale po naložení to, pýta sa ma na opravy, inštalácie atď Keď som stlačte jednu z možností je mi hovorí, že počítač nemá uznávané pevný disk. Je prostě nebude robiť čokoľvek! Jedná sa o Fujitsu seimans Amilo Pi 1505 sa na ceste. Nejakú radu? Vďaka |