![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. Икада отада ЈА инсталиран Уиндоус Ливе Мессенгер, мој лаптоп је имао много проблема, Када могу добити на интернет, мој звук не ради, он каже да нема аудио уређаја. Потом, након што је поново подизање система мој звук ради фино, но не могу доћи на интернету. Покушао сам све што знам, ја сам уклонио дривер, реинсталлед их проверити подешавања заштитног зида, деинсталирана Уиндоус Ливе, учинио систем вратити, име ти је учинио га имам, само не могу да имају оба звука и интернет. Врло близу је бацање лаптоп на поду. Може ли ико да да савет? Хвала унапред. Андреу |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који оперативни систем користите? ... Ксп? си погледао у Девице Манагер за проблеме? да ли је могуће да бисте поново инсталирали Уиндоус ако се ради о томе? Сумњате ли можда и скинути гласника из додгы уебсите значење неких врста вируса је додат у Уиндоус Ливе (то се мени десило)
|
| |||
| |||
| Пете21 Поздрав и хвала за одговор. Преносни сада потпуно умро. ЈА лицемјерје поново инсталирате систем Уиндоус на њему, имам користе програми за опоравак сам покушао да вратим са Поуер Суите, Кноппикс итд Ништа. Тханкс фор покушава помоћи, али мислим да треба путовање на рачунар схоп (или ђубриште) Врста поздрав Андреу |
|
| |||
| |||
| Када изговорите лаптоп потпуно умро, како то мислиш? је то више не добијам струју? Није ли то боотинг? |
|
| |||
| |||
| Бок Јарвис Кад сам га на сад, он каже нема оперативни систем инсталиран. Покушао сам да поново инсталирате систем Уиндоус КСП, али након утовара га, он ме пита да то поправим, итд Кад сам инсталирате притисните било коју од опција је рећи мене рачунар нема признају врстом диску. То једноставно не може да учини ништа! То је сеиманс Фујитсу Амила Пи 1505 путем. Било који савет? Хвала |