![]() |
|
| |||
| |||
| Hello all. Beri Windows Live Messenger kurulu, benim laptop, bir çok sorunları oldu Ben üzerinde internete alabilirsiniz, benim ses çalışmıyorsa, ben hiçbir ses aygıtı var diyor. Daha sonra, tekrar başlatarak sonra benim ses güzel çalışıyor ama internet üzerinden elde edemezsiniz. Ben, ben, onları yeniden yüklenmesi, sürücülerin kaldırdık herşeyi biliyorum denedim güvenlik duvarı ayarlarınızı kontrol, Windows Live, bir sistem geri yükleme yapıldı kaldırılmış, ismi bu ive yapildigini, sadece iki ses ve internet olamaz. Çok yakın kattaki dizüstü atmak için. Herkesin herhangi bir tavsiye verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederiz. Andrew |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kullandığınız hangi işletim sistemi? ... XP? Aygıt Yöneticisi'nde sorunlarına baktım var mı? Eğer bu söz Windows yeniden kurmak mümkün mü? Yüklediğim mesajlaşma öldürürsün bir şüpheli web sitesi virüs pencere eklendi vardir türü anlamına gelen şüpheli (bana) oldu yaşamak
|
| |||
| |||
| Merhaba Pete21 ve teşekkür cevap için. Bu Dizüstü şimdi tamamen öldü. Ben tekrar bu Windows yüklemek, ben Güç yazılımı ile kurtarmak için, Knoppix gibi hiçbir şey denedim, ben kullandım kurtarma programları cant. Yardım etmeye çalışıyorum için teşekkürler ama bilgisayar mağazası (veya DUMP) için Seyahat gereksinim duyuyor Saygılarımla Andrew |
|
| |||
| |||
| Demek Ne zaman söyleyin dizüstü tamamen öldü, ne istiyorsun? artık alma gücü nedir? bu boot değil mi? |
|
| |||
| |||
| Merhaba Jarvis Ben şimdi bunu çevirmek, hiçbir işletim sistemi yüklü söyledi. Ben XP Windows yeniden yüklemek için, fakat denedim bu yükledikten sonra, bana, vb yüklemek ne zaman herhangi bir bana tanınmış bir sabit disk sürücü yok bilgisayar söyleyen bir seçenek basın onarım ister. Sadece bir şey yapmayacağım! Bir Fujitsu bir arada Amilo Pi 1505 seimans. Any advice? Teşekkürler |