менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

PLEASE HELP Якщо трохи Mad

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 червня 2009, 14:57
Нові члени групи

Default PLEASE HELP Якщо трохи Mad

Привіт усім.

З тих пір, як я встановив Windows Live Messenger, мій ноутбук мав багато проблем,
Коли я можу отримати на інтернет, мій звук не працює, вона каже, що я не встановлено звуковий пристрій. Потім, після перезавантаження, мій звук працює нормально, але я не можу отримати в Інтернеті.

Я пробував все, що я знаю, я вилучив драйвера, перевстановити їх, перевірити налаштування брандмауера, видалити Windows Live, зробив відновлення системи, то ім'я його Ive зробили це, я просто не може мати як звук та інтернет.

Дуже близько до ноутбука кидали на підлогу. Чи можна дати будь-які рекомендації?

Спасибо заранее.

Андрій
Old 8 червня 2009, 15:53
Донор групи

Яку операційну систему ви використовуєте? ... XP?
Ви дивилися за допомогою диспетчера пристроїв для завдань?
Чи можна повторно встановити вікна, якщо вже на те пішло?
Я підозрюю, ви можете викачуваних посланий від ненадійною сайт сенсу певний тип вірусу був доданий у Windows Live (це трапилося зі мною)

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Old 12 червня 2009, 00:46
Нові члени групи

Привіт Pete21 и спасибо за ответ.

Ноутбук сьогодні повністю загинули. Я нахиляє повторну установку Windows на нього, я використав програми відновлення, я намагався відновити з комплектом державою, Knoppix і т.д. Нічого.

Дякуємо за спробу допомогти, але я думаю, вона має потребу в поїздці в комп'ютерному магазині (або на звалищі)

Вид стосується

Андрій
Old 12 червня 2009, 12:02
Член групи

Коли ви говорите, ноутбук повністю помер, що ти маєш на увазі? це вже не отримати владу? Хіба це не завантаження?
Old 12 червня 2009, 12:31
Нові члени групи

Привіт Джарвіс

Коли я включити його тепер він каже, не встановлена операційна система.

Я спробував повторно встановити Windows XP, але після завантаження її, вона питає мене, ремонту, установки і т.д. Коли я натискаю будь-якому з варіантів, він говорить мені, що комп'ютер не визнаються Жорсткий диск.

Вона просто не буде нічого робити!

Це seimans Fujitsu Amilo Pi 1505 до речі.

Будь-які поради?

Спасибо
Reply

Register

Закладки
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.