![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. З тих пір, як я встановив Windows Live Messenger, мій ноутбук мав багато проблем, Коли я можу отримати на інтернет, мій звук не працює, вона каже, що я не встановлено звуковий пристрій. Потім, після перезавантаження, мій звук працює нормально, але я не можу отримати в Інтернеті. Я пробував все, що я знаю, я вилучив драйвера, перевстановити їх, перевірити налаштування брандмауера, видалити Windows Live, зробив відновлення системи, то ім'я його Ive зробили це, я просто не може мати як звук та інтернет. Дуже близько до ноутбука кидали на підлогу. Чи можна дати будь-які рекомендації? Спасибо заранее. Андрій |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яку операційну систему ви використовуєте? ... XP? Ви дивилися за допомогою диспетчера пристроїв для завдань? Чи можна повторно встановити вікна, якщо вже на те пішло? Я підозрюю, ви можете викачуваних посланий від ненадійною сайт сенсу певний тип вірусу був доданий у Windows Live (це трапилося зі мною)
|
| |||
| |||
| Привіт Pete21 и спасибо за ответ. Ноутбук сьогодні повністю загинули. Я нахиляє повторну установку Windows на нього, я використав програми відновлення, я намагався відновити з комплектом державою, Knoppix і т.д. Нічого. Дякуємо за спробу допомогти, але я думаю, вона має потребу в поїздці в комп'ютерному магазині (або на звалищі) Вид стосується Андрій |
|
| |||
| |||
| Коли ви говорите, ноутбук повністю помер, що ти маєш на увазі? це вже не отримати владу? Хіба це не завантаження? |
|
| |||
| |||
| Привіт Джарвіс Коли я включити його тепер він каже, не встановлена операційна система. Я спробував повторно встановити Windows XP, але після завантаження її, вона питає мене, ремонту, установки і т.д. Коли я натискаю будь-якому з варіантів, він говорить мені, що комп'ютер не визнаються Жорсткий диск. Вона просто не буде нічого робити! Це seimans Fujitsu Amilo Pi 1505 до речі. Будь-які поради? Спасибо |