![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| I ανόητα προσπάθησαν να καθορίσουν τη μαμά μου την Dell από τον εαυτό μου και θα γίνει ακόμη χειρότερη. Έχουμε προβλήματα με το πριν και ότι δεν τηρεί τα αρχεία σε αυτό, οπότε τελευταία φορά που απλά επανεγκατάσταση των Windows ... μόλις άρχισε πάνω. Λοιπόν, εγώ προσπάθησα να κάνω ότι αυτή τη φορά, και τώρα ο υπολογιστής μου έλεγαν ότι δεν υπάρχουν οι οδηγοί που επισυνάπτεται δικτύου για μας να επικοινωνήσει online. Έχουμε Comcast υψηλής ταχύτητας, αν αυτό βοηθάει. Έχω όλους τους δίσκους του συστήματος (νομίζω) και να ακολουθήσετε τις οδηγίες και, αν κάποιος μπορεί να προσφέρει ορισμένες προτάσεις. Ευχαριστώ πολύ! Nicole * ~ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ο δίσκος που προέκυψε με αυτό το πράγμα dell με όλους τους οδηγούς που υπάρχουν δίκτυο οδηγούς εκεί; είσαι με τη χρήση ασύρματων
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιο μοντέλο της Dell είναι; .... έχετε δοκιμάσει CTRL + F11 στο boot up, για πρόσβαση στο Recovery Partition
| |||
| |||
| ότι ποτέ δεν λειτούργησε για μένα γιατί θ thats it didn't sugest |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Far Cry 2, κακή απόδοση. | carpious | PC & Console Gaming | 4 | 17 Ιαν 2009 09:43 |
| Κακή ποιότητα ήχου από το νέο σύστημα ήχου surround | Tplayer2007 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 13 Ιαν 2009 15:43 |
| Κακή αναπαραγωγής βίντεο | RB211 | Multimedia & Codecs | 4 | 2η Νοεμβρίου 2008 07:19 |
| Η πρώτη μου απόπειρα OCing! | Mooseknuckle | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 45 | 22η Σεπ 2008 06:41 |
| Πρώτη απόπειρα κατασκευής (συνολική κατανομή εντός) | skinnyman9000 | Γενική Συζήτηση Hardware | 20 | 10 Αυγ 2007 08:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |