![]() |
|
| |||
| |||
| אני בטפשות ניסה לתקן לי את אמא של Dell בעצמי וגרם זה אפילו יותר גרוע. שמנו היו בעיות עם זה לפני והיא לא לשמור את כל הקבצים על זה, אז בזמן האחרון אני רק מחדש את Windows ... פשוט התחיל מחדש. ובכן, ניסיתי לעשות את זה הפעם ועכשיו את המחשב הוא אומר לי שאין רשת נהגים המצורפת לנו להגיע מקוון. יש לנו Comcast High Speed, אם זה עוזר. יש לי את כל הדיסקים של המערכת (אני חושב) והוא יכול לעקוב אחר ההוראות, טוב, אם כל אחד יכול להציע כמה הצעות. תודה רבה! * ניקול ~ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הדיסק שהגיעו עם Dell את זה דבר עם כל מנהלי ההתקנים יש רשת הנהגים שם? אתה משתמש אלחוטית
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המודל של Dell מה זה? .... האם ניסית CTRL + F11 בשעה האתחול למעלה, כדי לגשת לחלק השחזור
| |||
| |||
| כי אף פעם לא עובד לי למה אני thats זה didn't sugest |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Far Cry 2, ביצועים ירודים. | carpious | PC & קונסולת משחקים | 4 | -17 ינואר 2009 09:43 |
| איכות ירודה של צליל מתוך מערכת סאונד חדשה להקיף | Tplayer2007 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | 13 ינואר 2009 15:43 |
| וידאו ירודה השמעה | RB211 | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 2nd נובמבר 2008 07:19 |
| ניסיון ראשון שלי ב OCing! | Mooseknuckle | CPUs, Motherboards & RAM | 45 | 22 ספטמבר 2008 06:41 |
| ניסיון ראשון לבנות (מקיף פירוט בפנים) | skinnyman9000 | כללי חומרה צ 'אט | 20 | -10 אוגוסט 2007 08:33 |
| שרשרת כלים | |
| |