![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја суђен за шкрипац будаласт моја мама'с Делл по себи и он је направио још горе. Ми смо имали проблема са њом и пре и она неће задржати било које датотеке на њему, па последњи пут сам реинсталлед Уиндоус ... само почела више. Па, ја покушао то учинити да овај пут, а сада је рачунар теллинг ме да нема драјвера мрежу прикључен за нас да добијете онлине. Имамо Цомцаст брзину, ако то помаже. Имам све на систем дискова (мислим) и могу пратити упутства добро, ако било ко може понудити неке предлоге. Тханкс со муцх! * Ницоле ~ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| диску који је дошао са њом у кланац ствар са свим возачима постоје било какве мрежне возачи тамо? Јесте ли користите радио
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који модел Делл је то? .... Јесте ли покушао ЦТРЛ + Ф11 на чизма горе, да бисте приступили Партитион Рецоверы
| |||
| |||
| да никада радио за мене тај ЈА није зашто је сугестију |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Фар Цры 2, лошије. | царпиоус | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 17 јануар 2009 09:43 |
| Лоша квалитета звука из нове сурроунд звучни систем | Тплаыер2007 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 13 јануар 2009 15:43 |
| Слабо Видео репродукција | РБ211 | Мултимедија и кодеци | 4 | 2 новембар 2008 07:19 |
| Мој први покушај ОЦинг! | Моосекнуцкле | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 45 | 22. сеп 2008 06:41 |
| Први покушај изградити (свеобухватне слом унутра) | скинныман9000 | Генерал Хардуаре Цхат | 20 | 10 аугуст 2007 08:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |