![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я по дурості спробував виправити Dell мама сама і зробила його ще гірше. У нас були проблеми з нею до, і вона не дотримується будь-які файли на ньому, тому останнім часом я просто перевстановити Windows ... просто почати спочатку. Ну, я намагався зробити що на цей раз, а тепер і комп'ютер підказує мені, що немає ніяких мережевих драйверів додає нам вийти в Інтернет. Ми Comcast високій швидкості, якщо це допомагає. Я всі системні диски (я думаю) і виконуйте вказівки, може добре, якщо хто-небудь може запропонувати кілька порад. Большое спасибо! * Ніколь ~ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| диск, що прийшов із ним Dell річ, всі драйвери чи є мережеві драйвери там? Ви використовуєте бездротове
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яка модель Dell це? .... ви пробували Ctrl + F11 при завантаженні, для доступу до Partition Recovery
| |||
| |||
| , Який ніколи не працював на мене, чому я Thats Didn't sugest вона |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Far Cry 2, низька продуктивність. | carpious | PC & консоль Gaming | 4 | 17 січня 2009 09:43 |
| Погана якість звуку з нової акустичної системи об'ємного звучання | Tplayer2007 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 13 січня 2009 15:43 |
| Бідні відтворення відео | RB211 | Мультимедіа & кодеки | 4 | 2 листопада 2008 07:19 |
| Моя перша спроба OCing! | Mooseknuckle | Процесори, материнські плати RAM & | 45 | 22 вересня 2008 06:41 |
| Перша спроба побудувати (повну розбивку всередині) | skinnyman9000 | Генеральний обладнання чат | 20 | 10 серпня 2007 08:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |