![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Когато включа компютъра ми и се опита да Acces настройки на BIOS, екранът мига, както ако то е в грешна резолюция на монитора. Моят компютърът ще стартира в прозорец успешно. Им с помощта на BFG 8800GT OC2 и toshibe 32 "HDTV, ако това прави някаква разлика. Всеки woud помогне бъда много оценявам.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Опитвал ли си го кука до нормален компютър монитор?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
е построен вашия компютър самостоятелно, или това е Dell или подобна идея?
|
|||
|
|||
|
Това е Packard Bell с нова видеокарта и захранване.
Аз не разполагат с TFT стандарт за тестване на системата за съжаление. Благодаря ви, така че ми помогна отново. |
|
|
|||
|
|||
|
Хм, и то само за начало аз нямаше да го миналото компютърни производители от вас пречи достъп до BIOS, но както каза philthomas, който използвате правилния ключ към опитват да влязат в BIOS? кой ключ, който използвате? На повечето (всичко, което се намира) дънни платки това е ключът дел да влезе в BIOS.
|
|
|
|||
|
|||
|
Пет на компютъра, ботуши, получавам Packard Bell цопвам екран и на него се казва за достъп до BIOS натиснете F2, така че е това, което аз правя. Аз просто се опитах ключовите Дел, и компютъра ботуши в прозорец.
|
|
|
|||
|
|||
|
Хм, това е странно, това е така, когато натиснете F2, той се опитва да влезе в BIOS-а, но примигва като това е неправилно нещо, тогава какво прави той? е да го рестартирате компютъра, или да го рестартирате?
|
|
|
|||
|
|||
|
то остава такова, докато не го изключите. и са оставили на компютъра трептене за около 10 miutes и тя все още е трептене.
|