![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Když jsem se obrátit na můj počítač a pokus o přístup k nastavení BIOSu, obrazovka bliká, jako když je v špatné rozlišení monitoru. Můj počítač zavést do oken úspěšně. Im pomocí BFG 8800GT OC2 a toshibe 32 "HDTV, v případě, že je nějaký rozdíl. Jakýkoliv pomoci woud být mnoho ocenil. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkoušeli jste to hákování do normálního PC Monitor?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je počítač postavený samostatně, nebo je to dell nebo podobný nápad?
| |||
| |||
| Je Packard zvonek s novou grafickou kartu a PSU. Nemám standardní TFT testovat systém bohužel. děkuji za pomoc jak mi znovu. |
|
| |||
| |||
| Hmm, tak pro začátek bych nenabízených v minulosti výrobci počítačů od vás brání v přístupu k BIOS, ale jako philthomas řekl, jste na správné použití klíče k pokusu o vstup do BIOSu? jaká klíčová používáte? Na většině (všech, které jsem potkat) motherboardy je del klíče pro vstup do BIOSu. |
|
| |||
| |||
| Wen počítače boty, i získat Packard zvonek úvodní obrazovky a na ní je napsáno, aby přístup k bios stiskněte F2, takže je to, co dělám. Právě jsem se pokusil o DEL klíč a počítače boty do oken. |
|
| |||
| |||
| Hmm, to je divné, a tak, když stisknete F2, se snaží vstoupit do BIOSu, ale blikání, jako je to špatné res, poté co to dělá? tak to neznamená, restartujte počítač, nebo si je znovu? |
|
| |||
| |||
| to zůstane takhle, dokud jsem to vypnout. i opustily počítači blikání asi 10 miutes a je stále blikají. |