![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Όταν γυρίζω τον υπολογιστή μου και να προσπαθούν να acces τις ρυθμίσεις του BIOS, η οθόνη αναβοσβήνει, σαν να βρίσκεται σε λάθος ανάλυση για την οθόνη. Ο υπολογιστής μου θα εκκινήσετε τα Windows με επιτυχία. Im χρησιμοποιώντας μια BFG 8800GT OC2 και toshibe 32 "HDTV, σε περίπτωση που κάνει καμία διαφορά. Woud Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί πολύ.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Έχετε δοκιμάσει το συνδέοντας σε ένα κανονικό PC Monitor;
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είναι μόνος του υπολογιστή σας η κατασκευή, ή είναι ένα Dell ή παρόμοια ιδέα;
|
|||
|
|||
|
Είναι ένα Packard Bell με μια νέα κάρτα γραφικών και PSU.
Δεν έχω ένα πρότυπο TFT να δοκιμάσει το σύστημα δυστυχώς. σας ευχαριστώ τόσο για τη βοήθειά μου για άλλη μια φορά. |
|
|
|||
|
|||
|
Χμμ, καλά για ορεκτικά δεν θα θέσει το παρελθόν, οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών από την πρόληψη σας μέσω της πρόσβασης στο Bios, αλλά όπως είπε philthomas, χρησιμοποιείτε το σωστό πλήκτρο για να προσπαθήσουν να εισέλθουν στην bios? τι κλειδί χρησιμοποιείτε; Στις περισσότερες (το μόνο που έχω συναντήσει) μητρικές κάρτες είναι το κλειδί del την εισαγωγή του BIOS.
|
|
|
|||
|
|||
|
Wen την εκκίνηση του υπολογιστή, παίρνω μια οθόνη packard bell και σε αυτό που λέει για την πρόσβαση στο BIOS πατήστε το πλήκτρο F2, έτσι ώστε να είναι αυτό που κάνω. Εγώ προσπάθησα ακριβώς το πλήκτρο DEL, καθώς και την εκκίνηση του υπολογιστή σε παράθυρα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Χμμ, αυτό είναι παράξενο, έτσι ώστε, όταν πατήστε το πλήκτρο F2, προσπαθεί να εισέλθει στην bios, αλλά τρεμοπαίζει όπως είναι λάθος res, τότε τι κάνει; κάνει την επανεκκίνηση του υπολογιστή, ή μήπως να τον ξεκινήσετε ξανά;
|
|
|
|||
|
|||
|
παραμένει όπως και ότι έως ότου την απενεργοποιήσετε. Άφησα το τρεμοπαίζει υπολογιστή για περίπου 10 miutes και είναι ακόμα τρεμοπαίζει.
|